Gebeliğe Hazırlık Göğüs ağrısı yasamadan hamıle oldugunu öğrenen var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sermec

BERAT'IM sana cennet bana sabr düştü ❤️🕊️👶
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
2.066
1.791
133
33
Arkadaşlar merhaba benım yumurtam catlayalı 7 gun oluyor bıraz akıntı var vucut ısısı da yuksek adetıme 11 gun var ama hala yoğun bir göğüs agrısı yok böyle göğüs ağrısı yasamadan hamıle oldugunu öğrenen var mı aranızda

Ben de merk ediorm. Bnm de 10 11 gun varken iki uc gun boyunca biraz sizladi goguslrim tm dolgunlasmya basldi dedim söndu sonra

Ben de merk ediorm. Bnm de 10 11 gun varken iki uc gun boyunca biraz sizladi goguslrim tm dolgunlasmya basldi dedim söndu sonra
Yanı şu an cok hafıf bır gerginlik var boyle gunde 1 2 kere sızlıyor ama yogun bir ğöğüs agrım yok artar mı BIlmıyorum ya da göğüs agrısını gec yasayan hamileler var mı acaba

ben öğrenmeden önce yaşamadım. 1-2 haftadır akşamları şişlik ve ağrı hissediyorum özellikle.

Yanı şu an cok hafıf bır gerginlik var boyle gunde 1 2 kere sızlıyor ama yogun bir ğöğüs agrım yok artar mı BIlmıyorum ya da göğüs agrısını gec yasayan hamileler var mı acaba
Illa ki vardir. Herkesin gebeligi ayni deil sonucta. Biraz da gec veya erkn dolenmye bagli

ben öğrenmeden önce yaşamadım. 1-2 haftadır akşamları şişlik ve ağrı hissediyorum özellikle.
Ya adetıme 11 gun var boyle bır gerginlik var arada bı sızı geliyor hemen gecıyor ilk hamılelıgımdr son 2 hafta kala başlamıştı ama maalesef 3 ay önce düşük yaptım bakalım hayırlısı olsun inşallah

daha çok erken ama zaten, stres yapmadan bekleyin bakalım, hayırlısı olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…