Gögüs agrısı emzırırken

zuzum24

askim+cocuklarim=ben
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
2.742
1
116
38
- Yurtdışı
selam kizlar,ben 4 ay önce dogum ettim emziriyorum bebegimi,dünden beri sag gögsüm cok aciyor durduk yere yara felan yok hafif ucu kizarik sadece,sütte dolmasida cok degil yani ici bos ama cok aciyor dokunamiyorum emziriken dahda kötü aciyor,isin garipi yara felan olmamasi,cevreden duymusdum canin bisey cekdimi emzirmede yemediginde gögsü insanin agrirmis nekadar dogru bilemiyorum ,ama neden böyle bir agri var anlayamadim.

cevaplayan yokmu tek benmiyim acaba bu agriyi ceken bugün 3 gün oldu yarinda gecmezse gidecegim doktora...

cevaplayan yokmu tek benmiyim acaba bu agriyi ceken bugün 3 gün oldu yarinda gecmezse gidecegim doktora...

Bebişkom bu konular gerçekten çok önemli ben emzirirken bir ağrı yaşamadım ama göğüs konusunda çok tedirginimdir. Ağrı hissedildiği zaman kesinlikşle bir doktora danışılmalı

canım muhtemelen yara başlangıcıdır.önce hassasiyet başlar.meme ucu çatlakları için kremler var onlardan kullangöğüs pedleri ile de ıslak kalmamasını sağla.gündüzleri ara ara havalandır memeni.benimki meme ucumu koparmıştı da.acısını çok iyi biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…