• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüs ağrım

ipek1903

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
15
0
36
Kütahya
kızlar sağ göğsüm emzirdiğim ilk günden beri ağrıyor. 3 kutu antibiyotik yuttum. geçen cuma biopsi oldum. bu hafta sonuçları gelecek. perşembe dünü dr. hapı kesti. sonuçlar gelsin bakalım dedi. çok korkuyorum.
mememin içinde birden fazla sertlik var. antibiyotik küçülttü ama yok etmedi. bir de meme başından geriye doğru sızlama var. devamlı sızlıyor. dr. sonuçlar iyi çıkarsa ve ağrı hala devam ederse sütün depolandığı yeri boşaltırız dedi.

çok kötüyüm. lütfen yardım. zaten dün geceden beri uykusuzum. dün iki aylık aşılar vuruldu bebişime ateşlendi. şimdi iyi.

canım mastit vardır muhtemelen,ve kayınvalidemden duyduğum bir yöntem var ve birebir canım..şimdi dediklerimi harfiyen uygula: normalde bebeğimize sağ göğsümzü verince sağa doğru tutuyoruz değil mi,hangi göğsünde mastit varsa bebeğini tersine tutacaksın,sağda varsa bebeğinin başını sola cevirerek o memeyi emmesini sağla,hatta biri tutsun bebeğini cnm bak görecen nasıl da süt fışkırıyor,ben hayretler içinde kalmıstım,hiç bir sey fayda etmemeişti,ne sıcak su kompresi ne de antibiyotik,eğer düzgün uygularsan 5 dakikada h,iç bişeyin kalmaz inan bana...

Back