göğüs acısı

sakarkedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
915
8
158
Ankara
arkadaşlar bana bir şeyler söylerseniz sevinirim.
2 aydır göğüslerim acıyor. doktora gittim ultrason çekti bir şey yok dedi. eliyle muayene etti, elime topak topak bişeyler geliyo ama kötü bir şey olsa ultrasonda çıkardı dedi. peki göğüslerim neden hala çok acıyor ve arada şişiyor. böyle bir durumda olan yaşayan var mı? 22 yaşındayım bu arada.

slm benimde bu ay böyle bişey oldu adetime yakın gögüslerim şişti genelde şişer ama adet bitti hala hafif şişlik ve acı var gögüslerimde süt hormonlarıyla alakalı bişi olabilir hormon tahlili yaptırmak gerekir bende salı günü gidicem doktora

merhaba ben 18 yaşında gögüs ağrısı ile tanıştım ve kitle vardı sol tarafta hemen dr gitmiştim ultrasyon çekilde ve fibroadenom teşisi konmuştu size bir teşis konuldu mu?özellikle adet dönemine yakın dayanamayacagım kadar ağrı ve şişme oluyor tabi 7 yıldır benle olunca alıştım geçmiş olsun sizede.

bende senin yaşındayken bu ağrılarla tanışmıştım şuan 27 yaşındayım,tabiki doktorlar daha iyi bilir ama şöyle bir durumda söz konusu olabilir,vücudunuz belli bir yaşa gelince daha doğrusu olgunluğa erişince kendini doğum yapmaya hazır hissediyor ve süt bezleri süt salgılama ihtiyacı duyuyor,ama gebe olmadığınız içinde bu durum ağrılara neden oluyor,ben çok defa doktora gittim hiçbir kötü durum çıkmamıştı çok şükür,ve bir doktorun söylediği bu mantık banada çok doğru geldi,aynı durum sizdede var muhtemelen..

teşekkür ederim cevaplarınız için. doktor bir şey yok dedi. ama süt salgılama demişsiniz gerçekten çok ilginç geldi ilk defa duyuyorum. artık üç ay olucak benimde. umarım geçer. doktor çok dokunmamamı söyledi bana bide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…