Göğsümün ucu yok

sevvloztrk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2019
1
0
1
21
merhaba size göğüs ucuyla ilgili soru soracağım
ben 16 yaşındayım ve göğüs ucum içeri dönük aslında iki yıl kadar önce daha içerdelerdi şu an sağ mememin ucu biraz daha çıktı sol memem iki yıl önceki gibi değil ama sağ mememden daha içeride soğukta falan iyice çıkıyorlar, normal ama birazcık kısa bir meme ucu oluyorlar ama biraz sonra eski haline dönüyorlar
benim annemin teyzemin falan göğüs uçları içe dönük genetik yani, ablamın da benim yaşlarımda falan memesinin ucu içeri dönükmüş ama 17 18 yaşlarında bayağı bir çıkmış bayağı derken baya normal bir meme ucu oldu şu an düzeldi yani
benimkiler de yıllar içerisinde düzelebilir mi sizce, bunun için doktora gitmiştik ama bakmamıştı bile hamilelik zamanında çıkıcak demişti ama ben o zamana kadar da böyle olmasını istemiyorum
ayrıca meme ucumun etrafındaki halka çok çok açık bir renk ben bayağı bir beyaz tenliyim neredeyse ten rengimle aynı ama tenrengimden birazcık daha koyu çok açık bir toz pembe gibi bir şey bunun bir zararı ne bileyim olumsuz bir etkisi var mıdır sağlıksız bir şey midir çok belli olmuyor gibi çünkü

:))Anne olunca çıkar da,kararır da,ama bugünkü halini özlersin emin ol:)

:))Anne olunca çıkar da,kararır da,ama bugünkü halini özlersin emin ol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…