• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğsümün ucu çıkık değil

Rosewitch

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2019
71
51
3
28
Hanımlar merhaba. Göğsümün ucu içinde yani çıkık değil. Bu normal mi yoksa anormal bi durum mu? Eşim soruyor neden böyle diye bende bilmiyorum diyorum. Ne yapmak lazım? Beni bilgilendirir misiniz?

Hanımlar merhaba. Göğsümün ucu içinde yani çıkık değil. Bu normal mi yoksa anormal bi durum mu? Eşim soruyor neden böyle diye bende bilmiyorum diyorum. Ne yapmak lazım? Beni bilgilendirir misiniz?
Bence genetik bisey bu annende yada ailende varmi

Hrm cocuk emzirince cikiyolar

Daha iyi degilmi ya benimkide çıkık değil böyle olması daha güzel obur türlü belli oluyo

Benmde bir göğsüm öyle. Ama problem olarak hiç algılamadım. Şimdi bebeğim emiyor var ama normalde yok 🙈

Emzırırken dısarı fırlıyor fakat benımkı de cıkık degıl o yuzden basta baya bı zorlanmıstım emzırırken

Back