göğsümün kenerları çok kötü lütfen yardım edin

ceylan07

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
231
2
621
İstanbul
merhaba arkadaşlar göğüsümü renkli kısımlarının derileri kavladı ve kıpkırmızı oldu emzirirken sanki bıçak saplıyorlarmış gibi felaket acısı var lütfen benim gibi sorun yaşayanlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim bebeğimi bile emziremez oldum

ben lansinoh krem kullandim.rahatlatti beni, surdukten sonra hemen kapatmayip biraz hava ile temas etsin insallah biran once rahatlarsin.gecmiş olsun

hiç bir krem kullanma canım
çünkü emzirmek için o kremleri temizlemek zorundasın ve işte temizlerken yaralar daha çok açılıyor
kendi sütünü sür bebişi emzirdikten sonra ben herşeyi denemiştim
anne sütünün yaptığını hiçbir krem yapamadı
biraz uzun süre gerekiyor ama çok iyi tedavi ediyor
Allahın hikmeti mucizesi işte

kendı sutunu surebılırsın en ıyısı o gelıyo ve bırak sutyen kullanarak kapatma goguslerını havayla kurusunlar illa sutyen kullanıcam dersen bı ılgınc bısey almıstım adını sımdı hatırlamıyorum ama boyle kapak gıbı gogsunun uzerıne kapatıyosun hem orda sutun akıyosa bırıkıyo ust tarafta delıklerı var hava alarak kuruyo rahatlatıyo gogus pedıne degmedıgı ıcın de gogsunde kuruluk olmuyo lansınoh kremı bende kullandım onu emzırırken sılmene gerek yok bebege bı zararı olmuyo zaten o kremın ozellıgı o bana da cok ıyı gelmıstı o krem.. ama sabretmekten baskada bı caren yok acıkcası zamanla bebıs meme emmeyı ogrendıkce duzelıcek ama yara olmusmasının ana sebeı bebek gogsunu yanlıs emıyodur meme basının butun kahverengı kısmını bebısın agzına vermeye calıs eger emzırırknen canın yanıyosa memeyı yanlıs almıs demektır canın yanamdıgı zaman bebek memeyı dogru almıstır memeyı dogru verebılırsen kısa surede ıyılesr gogus ucların gecmıs olsun..

lansinoh kullan canım... emzirirken silmene gerek yok... bi de emzirme bitince sütünü sür...

susamyağı birebir canım hem tamamen doğal susam yağı ile masaj yap bol bol ne kadar mucize olduğunu göreceksin tecrübelerimle sabit:)

benimde çok yara oldu..bende lansinoh kullandım ve çok iyi geldi..birde gün içerisinde 1-2 defa soğuk suyla yıka göğüslerini kremi öyle sür...lansinoh kullanırken emzirebilirsinde ayrıca..

geçmiş olsun canım. ben doktorumun önerisiyle kakao yağı kullandım.
kısa sürede iyileşme oldu. opuyorumnanaktan

benim de ayni sorunum oldu ilk bebegimde, iyi tutamadigi icinucunu emiyordu ve sonuc kacinilmaz. Oncelikle dogru emzirme tekniklerini ogrenmelisin.Bir de gogse takilan aparatlar var. kucuk slikon gogus ucu, medela nin vs. var. Onlari deneyebilirsin. Aciyi aliyor. Lansinoh sur, kurumasini onluyor ve iyilesmesini hizlandiriyor.
Bu vakitlerin gececegini dusunup sabret.. Gecmis olsun. Bebisin de hayirli ugurlu olsun :)

canım benim hiç yara olmadı bebeğin memeyi tam kavrayamadığı için böyle oluyor. bence bir emzirme uzmanından yardım al. ben emzirme eğitimi almıştım gerçekten çok faydası oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…