göğsümün birinin ucu dümdüz ve soyuluyor..

jetli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
71
0
göğsümün bir ucu dümdüz ve soyuluyo parça parça çok tuhaf .diğeride soyuluo ama en azından normal bi göğüs ucu.dahiliye cildiye heryere gittim dahiliye göğsümde bişi olmadığını söyledi,cildyeci krem verdi ama geçmedi estetik cerrahiye yönlendirdi.nasıl bir çözüm bulunacak bilmiyorum.dünyada yalnız benim bu sorunu yaşayan ya .of çok kötü bir his .:KK43:

bu durumu bi tanıdığımda yaşıyor aynen dediğin gibi :44:

Hyr o sadece kafasına takıyordu bu durumu ama şuan takmıyor bence ciddi bi sorun yoktur :18:

çok geçmiş olsun umarımen kısa zamanda bi çözüm bulursun beim doğumdan önce göğüs uçlarım dümdüzdü yanlızca üşüdüğümde falan biraz belli oluyorlardı emzirme dönemimde seninkine benzer bi sorun yaşadım çatlamalara bağlı olarak soyuluyorlardı ama senin problemini yani durup dururken soyulmasını bilemedim valla inşallah en kısa zmanada düzelirler

yalnız birşey daha ekliyeyim bnm arkdşm polikistk over şüphesi üzerine hormon testi yptrdı süt hormanları fzla çalışıyormş doktr şaşırmş bundanda kaynaklanıyr olablr :S

çok geçmiş olsun umarımen kısa zamanda bi çözüm bulursun beim doğumdan önce göğüs uçlarım dümdüzdü yanlızca üşüdüğümde falan biraz belli oluyorlardı emzirme dönemimde seninkine benzer bi sorun yaşadım çatlamalara bağlı olarak soyuluyorlardı ama senin problemini yani durup dururken soyulmasını bilemedim valla inşallah en kısa zmanada düzelirler
valla benim senelerdir böle ya.saolun
yalnız birşey daha ekliyeyim bnm arkdşm polikistk over şüphesi üzerine hormon testi yptrdı süt hormanları fzla çalışıyormş doktr şaşırmş bundanda kaynaklanıyr olablr :S

hadi ya hiç böle bişi düşünemiştim o kadar doktora gittim bide hiçbiride sölemedi:S

saolun.iyiyim ama daha sorunum çözülmedi.uygun bi zamanda gidip estetik cerrahi ile görüşücm.başka çarem kalmadı.

bende senin gibi sorunluyum.ilk olarak cildiyeye gittim hasekiye krem verdi geçmedi bişey anlamadılar kanımca daha sonra genel cerrahiye gittim yok sende birşey dedi ama var bende birşey anacım olmasa göğüs uçlarım ağrımaz enfeksiyon yüzünden yok oldular mercimek tanesi kadarlar bende düşünüyorum platik cerrahına gitmeyi ama ucunda çocuk emzirememk de var gerçi yine emziremicem yok uç denen bişey

X