Göğsùmdeki kitle

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Gogsumdeki kitle için gittigim devlet hastanesi biyopsi istemisti ertesi gun ozele gittim gerek yok 6 ay sonra kontrol dedi. 6 ay sonra ayni devlet hastanesine gittim yine biyopsi onerdi. Sonra baska bi ozel hastanede meme onkologu olan bi doktora gittim. Ultrasonu çeken kisi biyopsilik durum yok ama kisa sureli takipler oneriyorum dedi. Onkolog da biz bunlari alalım surekli takibe gelip gitme bi de milyonda bir ihtimal kotu huylu olabilir dedi. Alindiktan sonra tekrar çıkma ihtimali oldugunu da soyledi. Simdilik kisa sureli takibe karar verdim. Kotu bi sey olsa iki ozel de biyopsi derdi diye düşünüyorum. Ne yapsam bilemedim baska bi devlet hastanesine mi gitsem ?

Merhaba
Oncelikle gecmis olsun ve umarim korktugunuz gibi birsey yoktur. Ben de bi kac ay once gogsumde bir kitle farkettim ve cok endiselendim. Ama ultrasonla baktiklarinda zaten hemen gordurler ne oldugunu. Benimki hormonsal-donemsel birseymis. Sizinki de oyle olup abartmis olmasinlar? Takip edin bakalim gelip giden bir kitle mi. Benimki adet donemlerine yakin hormon artisiyla gelip sonra yok oluyor her ay olmasa da.

Eğitim araştırmaya gidin son kez.
İstanbuldaysanız Çapa veya Cerrahpaşayı öneririm.

Eğitim araştırmaya gidin son kez.
İstanbuldaysanız Çapa veya Cerrahpaşayı öneririm.
Egitim arastirmada bi doktora gittim ultrason cekilmedi doktor bence bi sey yoktur bu tarz kitlelere genelde biyopsi isterler dedi. Baska egitim arastirmaya yönlendirdi oranin uzmanları daha iyi diye

Egitim arastirmada bi doktora gittim ultrason cekilmedi doktor bence bi sey yoktur bu tarz kitlelere genelde biyopsi isterler dedi. Baska egitim arastirmaya yönlendirdi oranin uzmanları daha iyi diye
Gerekiyorsa biyopsi yaptırın tabi ki.Umarım iyi sonuçlar alırsınız,şimdiden çok geçmiş olsun.

Merhaba mesajı gec gordum kusura bakmayın. Bendeki kist degil lezyonmus. Kaybolmuyor duruyor. Bu tur lezyonlara biyopsi istenirmid yani oyle dedi dr ama yas itibariyle milyonda birmis kötü huylu olmasi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…