Göğsümdeki kist doğum kontrol hapı kullanırsam büyür mü :-(

firefox

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2013
9
0
16
Konya
Selam hanımlar bugun öğrendim ki göğsümde 3mm çapında bir kist varmış Doktor henüz çok küçük ve net bir şeyin olmadığını söyledi.
3 ay içinde tekrar kontrole gidilecek. Benim sizlere sorum şu. ağustos ayında düğünüm olacak ve yasmin doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyordum. doktora sordum kullanırsam kisti büyütür mü diye. Büyütedebilir de büyütmeyebilir de bilir dedi. Yani net konuşmadı.
Sizce ne yapmalıyım. Aynı durumu yaşayanlarınız oldu mu yada çevreden duyduğunuz. Lütfen yardımm...

Net konuşmadı mı ?
Konuşmazlar, yüzüne bakmazlar. Derdini anlatamadan içeri başka hasta alırlar.
Allah kimseyi doktorlara muhtaç etmesin.
İnşallah bir an önce iyileşirsin canım

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

tıpta malesef kesin olarak konuşmak zor çünkü bünye unsuru kişiden kişiye değişir ,yani benim tavsiyemde doğum kontrol hapı kullanmaman kistin olmasada kullanma derdim tatmin olmadıysan başka bir kadın doğumcuya daha görün istersen

Net konuşmadı mı ?
Konuşmazlar, yüzüne bakmazlar. Derdini anlatamadan içeri başka hasta alırlar.
Allah kimseyi doktorlara muhtaç etmesin.
İnşallah bir an önce iyileşirsin canım

en son gıttığım kadın doğum doktorunun odasında en fazla 30 sn. Kalmışımdır..
net bışey olana kadar dogum kont hapı kullanmayın sızde;.saglıgınızdan onemlı mı sankı..

en son gıttığım kadın doğum doktorunun odasında en fazla 30 sn. Kalmışımdır..
net bışey olana kadar dogum kont hapı kullanmayın sızde;.saglıgınızdan onemlı mı sankı..

doktora şiddete hayır diyorlar ama doktorlar bizi dinlemeden başka hasta alıyorlar içeri
sağlık bu sağlık !
doktorlara gram güvenim saygım yok artık

Tesekkür ederim hanımlar. Kararsız kaldım bende ne yapsam ki ((
Sağlığımı bende düşünüyorum elbette. Ama nişanlımın askerlik durumu ve iş durumu nedenlerinden dolayı korunmak istiyorum. Eşim korunsa ki bunu çok da garanti olarak düşünmüyorum. O yüzden ben korunmak istiyorum. Rabbim verdikten sonra elbet hiç bi yöntem işe yaramaz ama en garantili korunma yönteminin boyle olduğunu düşünüyorum. Başka yöntemler varsa yardımcı olun lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…