Göğsümdeki damarlar görünüyor,normal mi?

aliv06

bu günlerde geçecek..
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
46
Yer
Ankara
merhabalar kızlar ..kafama takılan bi şey var psikolojim bozuldu kızlar ama size sormak istedim başkasına soramıyorum.bnm adetLERİ M HEp düzensizdr adet öncesi herkeste olduğu gibi göğsümde şişme oldu.bugün bi bakayım dedim göğsümüzde ki yuvarlak koyu büyük yer var ya ordaki içinde ki damarları görebiliyorum mavi ve mor yakından bakınca gözüküyo.bu herkeste mi var yoksa bende bi anormallik mi var sizde de böyle mi??.önceden faketmedim varsa da dikkatli bakmamıştım lütfen yardım :((

cnm merhabalar:3:
öncelıkle bu kadar panik olma çünkü adet döneminde göğüsteki şişmenin normal oldugunu biliyosun zaten
hormonlar bu dönemde göğüslere taşındığı için damarlarda genişleme olması normal
ayrıca göğüs büyüdüğü için sen daha çok farketmişindir damarlarını
bence kötü birşey yok yani gayet normal ben sadece adet dönemimde değil her zaman görebiliyorum göğsümdeki damarlarımı açık tenliysen eğer ondan da fazla belli olmuş olabilir

cnm merhabalar:3:
öncelıkle bu kadar panik olma çünkü adet döneminde göğüsteki şişmenin normal oldugunu biliyosun zaten
hormonlar bu dönemde göğüslere taşındığı için damarlarda genişleme olması normal
ayrıca göğüs büyüdüğü için sen daha çok farketmişindir damarlarını
bence kötü birşey yok yani gayet normal ben sadece adet dönemimde değil her zaman görebiliyorum göğsümdeki damarlarımı açık tenliysen eğer ondan da fazla belli olmuş olabilir

teşekkür ederim cnm cvbın için.beyaz tenli değilim kumralım ama öyle yakından çekince belirgin olarak gördüm bi sıkıntı yok yani adet öncesi normaldir demi daha önce bakmadım hiç farketmedim ya da .bu arada adet geçikmem oldu 1 hafta hala hasta olamadım göğüslerim yumuşak ve dolgun.

Back