• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gogsumde sizi var ve lenf nodu da var

Goturbeniaya

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
276
542
18
37
Merhabalar
Daha önce sol göğsünmden ameliyat oldum. Iyi huylu cikti kitle.
Şimdi sağ gogsumde yine şişlik vardı doktora gittim.
Goguste ele gelen şişlik var dedi genel ceraah. Ama ultrasanda giguste değilde lenf nodunda birkaç tane şişlik izlendi. Ebatlari 12×3. Ama birden fazla.
Bdv de konu acmistim 3 gündür moreli m çok bozuk. Onunla mi alakalı bilmiyorum sağ gigsum sızlıyor.
Emziren anneler bilir hani göğsünüz süt dolarken koltuk altindan bir sizlama gelir ya onun gibi. Acaba önemli birşey varmidir. Normalde senede bir takibim yapılacak ama tekrar doktora gitsem mi acaba

Alüminyum içeren deodorant kullanıyor musun? Hatırlamaya calis o ay yada hafta icinde deodorant kullandın mi ya da hemen tarihine bak deodeorantlar da Zarar verebilir ter bezlerine lenflere alüminyum alerji yapabilir ağrı sızı yapabilir.

Merhabalar
Daha önce sol göğsünmden ameliyat oldum. Iyi huylu cikti kitle.
Şimdi sağ gogsumde yine şişlik vardı doktora gittim.
Goguste ele gelen şişlik var dedi genel ceraah. Ama ultrasanda giguste değilde lenf nodunda birkaç tane şişlik izlendi. Ebatlari 12×3. Ama birden fazla.
Bdv de konu acmistim 3 gündür moreli m çok bozuk. Onunla mi alakalı bilmiyorum sağ gigsum sızlıyor.
Emziren anneler bilir hani göğsünüz süt dolarken koltuk altindan bir sizlama gelir ya onun gibi. Acaba önemli birşey varmidir. Normalde senede bir takibim yapılacak ama tekrar doktora gitsem mi acaba
Anksiyete kaygı strestendir bende de oluyor üzüldüğüm Zaman göğsüm içten sızlıyor batıyor.

Alüminyum içeren deodorant kullanıyor musun? Hatırlamaya calis o ay yada hafta icinde deodorant kullandın mi ya da hemen tarihine bak deodeorantlar da Zarar verebilir ter bezlerine lenflere alüminyum alerji yapabilir ağrı sızı yapabilir.
Ben 3 4 senedir hiç ro-lon kullanmiyorum deodorant parfumu de cok nadir elbisenin ustune sıkıyorum.

benim de her iki göğsümde var. iyi huylu. alınmasına gerek yok demişlerdi. arada ağrır özellikle regl döneminde. ama yine de bir kontrole gidin tabi ki ihmale gelmez sonuçta. Moralinizi bozmayın diğeri iyi ise bu da iyi çıkacaktır Allah ın izni ile.

Back