Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göğsümde bir sertlik var 3cantim falan kızarık ağrı falan yok doktordan randevu aldım ama içimde bi korku var. Malum kanser çok yaygın. Başına gelen var mı
Tahminen yazdım 3cantim diye elle muayenede elime geliyor ve çok sert3 cm olduğunu nasıl tespit ettiniz.
Benim 4mm fibrokistim var,elime kitle vs gelmiyor ama aprım oluyor.
Ultrason ve yaşınız uygunsa mamografi ve tahliller zaten olacaktır.
İnşallah kötü bişey değildir korkmayın.
Normal iki kadından birinde olan meme dokusundaki basit kistler çoğu.
Üstünden iki adet geçti hiç değişme yokkorkmayın her kitle kötü olacak diye bir şey yok
ne kadar zamandır var?
bir de regliniz yakın mı?
Hiç acı yok evliyim ama henüz çocuğum yokAcıyormu hareket ettiğinizde?
Acıyanlar zararsız diye biliyorum.
Birde evlimisiniz emzirme geçmişi varmı?
Süt bezesi olabilir.
Yinede korkmayın , göğüsteki kitlelerin sadece yüzde 5i tehlikeli olabiliyormuş. Bende çok korkmuştum bikeresinde , kitlenmiş süt bezesi çıktı.kontrol iyidir.içiniz rahatlar geçmiş olsunHiç acı yok evliyim ama henüz çocuğum yok
Gayet kayganProlaktin hormonu yükseldiyse oda yapıyor,kitle düz kaygan mı pütürlü gibimi
kötü değerlendirilen kitleler pütürlü oluyormuş,sizinki muhtemelen fibrokist yada yağ bezesi.Gayet kaygan
kötü değerlendirilen kitleler pütürlü oluyormuş,sizinki muhtemelen fibrokist yada yağ bezesi.Gayet kaygan
Teşekkürler rahatladım doğrusukötü değerlendirilen kitleler pütürlü oluyormuş,sizinki muhtemelen fibrokist yada yağ bezesi.
Hiç stres olmayın,içiniz rahat olsun.