Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pekmez bal yiyin.6 gündür hastaydım antıboyotık ve aferım kullanıyorum. Ama 3 gundur oksuruk var ve balgam var gogsumde atamıyorum sigara içmiyorum. Yardımcı olurmusunuz nasıl atabılırm
Sımdı ballı papatya cayı içtim ama cok fayda etmediPekmez bal yiyin.
Ben hep bal yerim.Sımdı ballı papatya cayı içtim ama cok fayda etmedi
Soğan ve bal kürsünü dene nette var , bir de tereyağı ve pekmezi biraz kavur sonra biraz boğazını yakacak sıcaklıkta tüket, son olarak bal ve zerdecalı sıcak suya karistırabilirsin, doğal yöntemler bunlar6 gündür hastaydım antıboyotık ve aferım kullanıyorum. Ama 3 gundur oksuruk var ve balgam var gogsumde atamıyorum sigara içmiyorum. Yardımcı olurmusunuz nasıl atabılırm
Tamam cok teşekkür ederım ballı bitki çayı ıcmeye calısıyorum ama yok gıtmıyor tamamen bu yazdıklarınızı da deneyeyımSoğan ve bal kürsünü dene nette var , bir de tereyağı ve pekmezi biraz kavur sonra biraz boğazını yakacak sıcaklıkta tüket, son olarak bal ve zerdecalı sıcak suya karistırabilirsin, doğal yöntemler bunlar
Faydası oluyorsa alayım vallahı kac gundur gecmedıNac 900 alın
Çok teşekkür ederım canım ama pekmez içemıyorum çok şekerli olduğu için.. Şeker hastasıyım diye dıkkat edıuorum malesefBende de aynı sorun vardı. Her Gece yatmadan önce 3-4 yemek kaşığı pekmez içtim ( ben sulandırarak içebiliyorum) , sabah kalktıktan sonra atmaya başladım. Sonrasında da bitti. Evde kozalak şurubu varsa, sabahları aç karnına içmek de iyi geliyor.
Eşimin balgam sorunu vardi bir doktordan duydum sogani kaynatip ilik olduktan sonra bal atiyordum kavanoza yaptim her sabah ac karnina icti ve gecti aklima gelen bu benimvarsa ya da ulaşabiliyorsanız dağ kekiği kaynatıp için, yine demlikte kaynatın 1-1.5 litre suda leğene döküp başınıza havlu kapatıp soluyun buharını. Covid olduğumda çok ferahlatıyordu beni.
Öylemı bende hemen deneyeyım faydası olur ınsallah bana daEşimin balgam sorunu vardi bir doktordan duydum sogani kaynatip ilik olduktan sonra bal atiyordum kavanoza yaptim her sabah ac karnina icti ve gecti aklima gelen bu benim
Inşallah sogan antibiyotik gibidir balda yumuşatir ben denedim ve güzel sonuc aldim birde. Doktor tavsiye ettiÖylemı bende hemen deneyeyım faydası olur ınsallah bana da
Tamam aktarcıdn alayım çok teşekkur ederımBiberiye yağı alın.
Sıcak su, kova ve bir tane örtü alın.
Suya bir kaç damla biberiye dökün.
Başınızı örtüp 2-3 sn buhara maruz kalıp normal hava alın. Bunu bir kaç defa yapın.
Ben kistim için soğan suyu kullanmıstım faydasını gormustum soğan şifa resmen gercekten umarım gecerInşallah sogan antibiyotik gibidir balda yumuşatir ben denedim ve güzel sonuc aldim birde. Doktor tavsiye etti
Denemekte fayda vardir denemek lazim inşallah iyi sonuclar alirsinBen kistim için soğan suyu kullanmıstım faydasını gormustum soğan şifa resmen gercekten umarım gecer