bsra3449 Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2013 58 0 16 İstanbul 4 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi bsra3449 #1 kızlar sağ göğsümün yani koltuk altının biraz daha aşağısında elimle bastırınca bi acı hissediyorum neyin nesidir sizce bu ?
kızlar sağ göğsümün yani koltuk altının biraz daha aşağısında elimle bastırınca bi acı hissediyorum neyin nesidir sizce bu ?
S sebus09 Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2013 1.599 62 163 39 Aydın 4 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi bsra3449 #2 bsra3449 .!.: kızlar sağ göğsümün yani koltuk altının biraz daha aşağısında elimle bastırınca bi acı hissediyorum neyin nesidir sizce bu ? Genişletmek için tıkla... adetin yakınmı canım mesela benim yakın ben de basınca aynı yere çok acıyo bide prolaktinin yüksekse de basınca ağrır enazından benim öyle olmuştu ama ağrın dışında başka bişey hissediyomusun hani elinin altında şişlik gibi bişey....
bsra3449 .!.: kızlar sağ göğsümün yani koltuk altının biraz daha aşağısında elimle bastırınca bi acı hissediyorum neyin nesidir sizce bu ? Genişletmek için tıkla... adetin yakınmı canım mesela benim yakın ben de basınca aynı yere çok acıyo bide prolaktinin yüksekse de basınca ağrır enazından benim öyle olmuştu ama ağrın dışında başka bişey hissediyomusun hani elinin altında şişlik gibi bişey....
bsra3449 Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2013 58 0 16 İstanbul 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi bsra3449 #3 Adetim yeni bitti canim elimle ovaladigim zaman sadece aciyo onun dışında herangi bi şişlik faln da yok
Adetim yeni bitti canim elimle ovaladigim zaman sadece aciyo onun dışında herangi bi şişlik faln da yok
C cashkedicik Üye Kayıtlı Üye 15 Kasım 2013 25 0 6 34 Eskişehir 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi bsra3449 #4 Adet döneminde hormonlar yükselir göğüs şişer ve hassaslasır ama iyi muayene et şişlik varsa doktora git
Adet döneminde hormonlar yükselir göğüs şişer ve hassaslasır ama iyi muayene et şişlik varsa doktora git
bsra3449 Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2013 58 0 16 İstanbul 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi bsra3449 #5 kolumu yukarıı kaldırım dokundugumda bi acı hissetmiyorum ama kolumu asağı indirim elimle yokladıgımda acı hissediyorum bi şişlikde yok :44:
kolumu yukarıı kaldırım dokundugumda bi acı hissetmiyorum ama kolumu asağı indirim elimle yokladıgımda acı hissediyorum bi şişlikde yok :44: