Göğsümde 8 aydir anlayamadim bir agri var

Yarencik04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2018
23
5
36
28
Kizlar ben 21 yasindayim 18 aylık bir kizim var ve kizim doğru düzgün emmedi süt sütten 5 aylıkken kestim emmedigi için hiç şişme agri gelen olmadı sanki normal anne olmadan ki gibi hiç ağrım olmadı ama kizim büyüdü ve ben kızımla oynarken kizim hep eli olsun ayağı olsun göğsüme sert şekilde vururdu bazen üzerine bastırarak üstüne çıkardı sonra ağrılarım başladı ve bende bundan olduğunu sandım kendimi muhafaza ettim yatarak ustume almadım dikkat ettim yani ama halen ağrıyı ve gün geçtikçe ağrıları siddetleniyor özellikle eşim dokunduğu zaman sanki yeni dogum yapmışım sut girecek gibi sisip inanılmaz agriyo ne yapacam bilemedim korkuyorim doktora gitmeye benim kardesim gitti oda ayni sikayetleri vardi hatta agrilari benden çok tu göğsünden parça aldılar be uyusturmadilar bundan korkuyorim bu işlemi yapan varsa ve ya neden bilen varsa lütfen yazsın ben korkudan kardesime bahsedemiyorum beni aldığı gibi doktora götürür lütfen yardımcı olun.

Öncelikle geçmiş olsun.8 aydır bu ağrıyla beklemekle hata yapmışsınız bence.Burda biz ne söylesek boş inanın ve zaman kaybetmeden bir doktora görünün.Meme ile ilgili bir sorun hiç bir şekilde ihmal edilmemeli.Uyuşturmadan parça almak ise asla mümkün değildir.Lokal yada genel anestezi mutlaka uygulanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…