Gögsüm uyuşuk vaziyette

BATINCIM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
100
0
44
Arkadaşlar merhaba; diğer konularımı okumuşsanız geçen hafta cuma günü ameliyat oldum.sağ gögsümde sorun yok falan sol gögsümün neredeyse yarısı uyuşuk vaziyette sizlerde de bu tarz problemler oldumu??? olduysada ne kadar sürede geçti fikirlerniz için tşk.ederim.

batıncım benim yarın tam bir ay oluyor benimde aralarında ve altlarına doğru var dün masaja başladım doktor dedi ama şekil alana kadar bu tür şeyler olması normal canım

batıncım benim yarın tam bir ay oluyor benimde aralarında ve altlarına doğru var dün masaja başladım doktor dedi ama şekil alana kadar bu tür şeyler olması normal canım

Canım sabah dr.gittim bugün 1 hafta oldu dr.masaja başla dedi.bu formda okuduğum kadarıyla henüz erken değilmi.ayrıca gögsümün biri diğerine göre büyük eskidende öyleydi simetrik fark gene var dedim.
zaten aynısını tutturmak mümkün değilki dedi kafamçokkarıştı zamanla ikiside büyük olduğu için aradaki fark göze batmayacak şekilde olur dedi.( şu an 90b sporcu südyeni takıyorum)
şişler iyice insin bakalım ortaya ne çıkacak.3 haftada bu südyen üzerinden çıkmayack dedi allahtan südyen çok rahat zaten yüz üstü yatmayı özledim senağlama

bnmde sol göğsüm 2-3 hatfa kdr uyuşuk ve daha büyüktü hatta bn de sıvı birikti brz o tarafa eğiliyorum içimde bişe akıyo vs..çok kötü bi histi yani. bunlar normal 2 haftada geçiyo endişe etme bence.

Arkadaşlar merhaba; diğer konularımı okumuşsanız geçen hafta cuma günü ameliyat oldum.sağ gögsümde sorun yok falan sol gögsümün neredeyse yarısı uyuşuk vaziyette sizlerde de bu tarz problemler oldumu??? olduysada ne kadar sürede geçti fikirlerniz için tşk.ederim.

canım benimde ameliyat olalı 10 gün oldu,benimde sağ ve sol göğsüm arasında fark var,ama önceden ikisi arasında büyüklük farkı yoktu yada dikkatimi çekmiyodu ama biri diğerine göre daha aşağıdaydı bunuda doktor foto çekince farkettik.sol göğsüm daha şiş ve özellikle yandan bastırınca acıyo ödem olduğu belli ama sağ göğsüm gayet iyi bastırınca hiçbi sınıtı yok,ben bu fark geçer diye düşündüm ama senin doktorun kalabilir demiş şimdi benimde kafama takıldı.ben kontrole anca 2 hafta sonra gidcem bakalım ne diycekbilmiyorumkismileforumdan okuduğum kadarıyla her doktorun masaja başlatma süresi değişiyo,mesela benim doktorum aslında ameliyat gününden itibaren 15.günde başlatıyo ama ben daha geç gideceğimi söyledim bana sorun olmaz dedi, bilemiyorum artık.........

bnmde sol göğsüm 2-3 hatfa kdr uyuşuk ve daha büyüktü hatta bn de sıvı birikti brz o tarafa eğiliyorum içimde bişe akıyo vs..çok kötü bi histi yani. bunlar normal 2 haftada geçiyo endişe etme bence.

canım içinde svı birikti demişsin,bu kendiliğinden mi geçti yoksa çektilermi o sıvıyıbilmiyorumkismile

Nisancım dr.henüz kendi aralarında uzlaşamadıkları için hepsi farklı bir şey söylüyor.bizide resmen pazarmızla rezil ediyorlar eyvahedigeldismile

erry cim sağol canım inşallah benimde 2 haftaya kadar geçer.

arkadaşlar merhaba, bu uyuşma ve bahsetiğiniz diğer sıkıntılar hangi uygulama sonrası oldu yani meme ucundan girişle mi, göğüs altı mı ? yoksa silikonun koyulduğu yere göre mi?

doktorum meme ucundan girelim diyor siz ne dersiniz

arkadaşlar merhaba, bu uyuşma ve bahsetiğiniz diğer sıkıntılar hangi uygulama sonrası oldu yani meme ucundan girişle mi, göğüs altı mı ? yoksa silikonun koyulduğu yere göre mi?

doktorum meme ucundan girelim diyor siz ne dersiniz

Canım benim dr.mem ucundan his kaybı olmaz diyemem olurda diyemem dedi.yani garanti veremiyor.ayrıca meme ucu süt kanallarına azda olsa zarar verebiliyormuş.
benim bir çocuğum var ikincisini düşünürseniz o yüzden riske atamam dedi.benimki 285cc kas üstü oldu.

canım içinde svı birikti demişsin,bu kendiliğinden mi geçti yoksa çektilermi o sıvıyıbilmiyorumkismile

vücut kendiliğinden emiyomuş, bnm de kendiliğinden geçti.. 2 ayım dolmak üzere hiçbi problem kalmadı, hatta unutuyorum bile bazen ameliyat olduğumu

bilmiyorumkismile
batıncım merak ettim ne durumdasın,his kaybın düzeldimi?

Nisancım beni merak ettiğin için tşk.ederim.bugün 10 gün oldu ameliyat olalı ama hala sol gögsümün yarısını hissetmiyorum.dün banyo için südyeni çıkardım gögsümün biri damla şklinde sivri diğeride (his kaybı olan)yuvarlak şekilde duruyor onada acayip canım sıkıldı dr.soruğum zamanda çok tatmin edici bir cevap yok.bilmiyorumkismile

bilmiyorumkismile

Nisancım beni merak ettiğin için tşk.ederim.bugün 10 gün oldu ameliyat olalı ama hala sol gögsümün yarısını hissetmiyorum.dün banyo için südyeni çıkardım gögsümün biri damla şklinde sivri diğeride (his kaybı olan)yuvarlak şekilde duruyor onada acayip canım sıkıldı dr.soruğum zamanda çok tatmin edici bir cevap yok.bilmiyorumkismile

sıkma canını canım,anladığım kadarıyla senin sol göğsünde hala ödem yani şişlik var o yüzden hissetmiyosun o geçince düzelir bence.ama damla şeklini çabuk almış diğeri demekki iyleşme iki göğüsde aynı anda olmuyo.benimde hala sol göğsüm daha şiş,o yüzden boyut olarak daha büyük duruo bakınca bende üzülüyorum biran önce düzelsin diyorum...ama benim hala ikiside yuvarlak duruyo damla şeklini hiç almadı....

sıkma canını canım,anladığım kadarıyla senin sol göğsünde hala ödem yani şişlik var o yüzden hissetmiyosun o geçince düzelir bence.ama damla şeklini çabuk almış diğeri demekki iyleşme iki göğüsde aynı anda olmuyo.benimde hala sol göğsüm daha şiş,o yüzden boyut olarak daha büyük duruo bakınca bende üzülüyorum biran önce düzelsin diyorum...ama benim hala ikiside yuvarlak duruyo damla şeklini hiç almadı....

Nisancım banada yuvarlak 285cc takıldı ama teki sivri duruyor sanki damla gibi tekide yuvarlak duruyor.ya nie benimki böyleee valla kafayı yicem :çok üzgünüm:

Nisancım banada yuvarlak 285cc takıldı ama teki sivri duruyor sanki damla gibi tekide yuvarlak duruyor.ya nie benimki böyleee valla kafayı yicem :çok üzgünüm:

canım gerçekten hiç sıkma canını gerçekten daha çok yeniyiz zamanla oturucak şekilleri...bende ilk günler kafayı yedim bunlar ne böyle çok büyük oldu diye bide dediğim gibi halen bende de biri daha büyük ama artık hiç takmıyorum zamanla düzelicek diyorum kendi kendime...masaj çok etkili anladığım kadarıyla yumuşamasında sen ona dikkat et şekil de oturacaktır zamanla...ben daha masaja başlıyamadım kontrolüme ancak haziran başı gidcem,o yüzden hiç yumuşama yok yuvarlak duruyo ama benim damla takıldı....bence senin biri yumuşamaya başlamış o yüzden farklılık var.sonuçta mantıklı düşününce ikisinede konan madde aynı er yada geç aynı şekli alacaklardır.ben 2 gün önce büyük oldu diye ağlıycaktım,anneme bugün küçük bile sayılır daha büyük olabilirmiş diyorum düşün yani,aslında piskolojik destek şart bize:)))

X