- 23 Ekim 2008
- 100
- 0
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
batıncım benim yarın tam bir ay oluyor benimde aralarında ve altlarına doğru var dün masaja başladım doktor dedi ama şekil alana kadar bu tür şeyler olması normal canım
Arkadaşlar merhaba; diğer konularımı okumuşsanız geçen hafta cuma günü ameliyat oldum.sağ gögsümde sorun yok falan sol gögsümün neredeyse yarısı uyuşuk vaziyette sizlerde de bu tarz problemler oldumu??? olduysada ne kadar sürede geçti fikirlerniz için tşk.ederim.
bnmde sol göğsüm 2-3 hatfa kdr uyuşuk ve daha büyüktü hatta bn de sıvı birikti brz o tarafa eğiliyorum içimde bişe akıyo vs..çok kötü bi histi yani. bunlar normal 2 haftada geçiyo endişe etme bence.
bnmde sol göğsüm 2-3 hatfa kdr uyuşuk ve daha büyüktü hatta bn de sıvı birikti brz o tarafa eğiliyorum içimde bişe akıyo vs..çok kötü bi histi yani. bunlar normal 2 haftada geçiyo endişe etme bence.
arkadaşlar merhaba, bu uyuşma ve bahsetiğiniz diğer sıkıntılar hangi uygulama sonrası oldu yani meme ucundan girişle mi, göğüs altı mı ? yoksa silikonun koyulduğu yere göre mi?
doktorum meme ucundan girelim diyor siz ne dersiniz
canım içinde svı birikti demişsin,bu kendiliğinden mi geçti yoksa çektilermi o sıvıyıbilmiyorumkismile
batıncım merak ettim ne durumdasın,his kaybın düzeldimi?
bilmiyorumkismile
Nisancım beni merak ettiğin için tşk.ederim.bugün 10 gün oldu ameliyat olalı ama hala sol gögsümün yarısını hissetmiyorum.dün banyo için südyeni çıkardım gögsümün biri damla şklinde sivri diğeride (his kaybı olan)yuvarlak şekilde duruyor onada acayip canım sıkıldı dr.soruğum zamanda çok tatmin edici bir cevap yok.bilmiyorumkismile
sıkma canını canım,anladığım kadarıyla senin sol göğsünde hala ödem yani şişlik var o yüzden hissetmiyosun o geçince düzelir bence.ama damla şeklini çabuk almış diğeri demekki iyleşme iki göğüsde aynı anda olmuyo.benimde hala sol göğsüm daha şiş,o yüzden boyut olarak daha büyük duruo bakınca bende üzülüyorum biran önce düzelsin diyorum...ama benim hala ikiside yuvarlak duruyo damla şeklini hiç almadı....
Nisancım banada yuvarlak 285cc takıldı ama teki sivri duruyor sanki damla gibi tekide yuvarlak duruyor.ya nie benimki böyleee valla kafayı yicem :çok üzgünüm: