Göğsüm cok kücük hanımlat ne sütyen bulabiliyorum ne kıyafet

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.438
13.760
248
161 boy 48 kiloyum ve sütyen bulamıyorum kendime uygun göğüs üstü 75 altı 65 yani 65A bedenim. Kenti kompedan nbb gibi markaların küçük beden sütyenleri yok. Bir tek h&m de var onlar da çok pahalı oluyor.Sizin bildiginiz markalar var mı ? Bir de kalcalarim genis oldugu icin üst bedene dar giyemiyorum cok orantısız duruyorum.Bana giyim tavsiyeniz var mı ?

lcwin da kucuk beden penye sutyenleri vardi ama pentini wow bralari baya iyi biraz tuzluydu fiyatlari ama kampanyada alinabilir. ustu enine cizgili ta da acik renk alt bedeni de koyu renk tercih edersen orantilamis olursun bedenini de 48 kiloda ne kadar orantisiz durabilirsin ki baya zayif gibisin ince bel genis basen ikilisi iyidir bence

Zayifken bendede bu sorun vardi bedenleri bi turlu olmuyordu ve careyi pahalida olsa victoria secretta buldum fiyatlarina gore cok uzun omurlu oluyorlar paraya kiyip bir iki tane alabilirsen rahat edersin arada kampanyalarida oluyor hangi sehirde yasiyorsun bilmiyorum ama denerken sana en dogru bedeni buluyorlar

Lcwnınkiler desteksiz olduğu icin yok gibi duruyor :)

Bir iki tane alayim en azindan sağolun

Merhaba arkadaşlar, çevremden de bu tür şikayetler alıyorum. Ve benim çözüm önerim özel ölçülü giysiler oluyor. hem kendim hemde arkadaşlarım için fame moda evini tavsiye ediyorum. Terzisi çok tecrübeli ve bildiğim kadarıyla çok eski bir usta. Birçok arkadaşıma mezuniyet giysisi yaptırdık şuana kadar memnun olmayan görmedim. Deneyin farkı göreceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…