• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Göğşen Önalan hocaya gidenler memnun musunuz? Yarın gideceğim ilk defa, deneyimlerinizi bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gzlgnler

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2020
14
1
16
28
Merhaba! 2yıllık evliyim polikistik hastasıyım. 2yıldır bebişimiz olmadı. Yarın göğşen hocaya gideceğim ama neredeyse hiç tecrübem yok bu konularda. Hocayı veya süreci genel olarak bilen dert ortaklarının fikirlerini bekliyorum ❤️

Bende göğşen hocanın hastasıyım canın bitanedir kendisi 😊 çok rahatlatıyo konuşmalarıyla insanı merak etme

Evet bu sabah tanıştım çok memnun kaldım😊 inşallah emeklerimiz hayırla sonuçlanır. Sizin neyiniz var acaba😊

Evet bu sabah tanıştım çok memnun kaldım😊 inşallah emeklerimiz hayırla sonuçlanır. Sizin neyiniz var acaba😊
Bende pco hastasıyım bide endometriozis çıktı canım ilk denemem negatifdi başka merkezde 2.denememde göğşen hocaya başladım bakalım bidaki ay transferim var 😊siz başladınızmı tedaviye

Anladım canım bende bugün ilk aşılamamı yaptırdım göğşen hocaya. İnşallah pozitifi görürüz hayırlıca beraber☺️

Back