gögögüs ucu yara olanlar emzırmeye korkanlar sıze

bu krem nerde satılıyor canım

arkadaşlar ben bu ve buna benzeyen birçok kremi denedim maalesef hiçbir faydası olmadı.çünkü benim göğüslerim açık yara haline dönüştü.kremler herkeste aynı etkiyi göstermiyo maalesef.inşallah bir an önce kurtuluruz diye dua ediyorum.bebeğimde bu durumdan rahatsız oluyo ve ben çok üzülüyorum.Allah rızası için lütfen sizlerde bana dua edin

kesinlikle garmastan kullanın arkadaşlar, ben emzirirken ağlıyodum, bir gün emzirmedim bu kremden 3 kez sürdüm, o gün sütümü sağdım, mucize gibi.

benim de çok feci yara olmuştu, yarılmıştı nerdeyse... 2 ayda ancak iyileşti. sürekli bepanthene sürdüm, her emzirmeden sonra sürdüm, her emzirme öncesi iyice temizledim. kopucaktı yani nerdeyse... çığlık çığlığa emziriyodum... burayı okuyunca hatırladım, unutmuşum hep...
bepanthene sürüp bahsedilen aventin o kaplarından yerleştiriyodum ki krem durması gerektiği yerde dursun diye.
Allah kolaylık versin... Bepanthene benim tavsiyem...

Bu arada karbonatlı su yapmayın derim, meme ucu etrafında göğsün kendine has bir yağı varmış, karbonat o yağı kurutuyormuş. Zararlı biliyorum yani...
Hem de asidik sonuçta.
Kurutuyor diye heralde tavsiye ediyolar, ama siz emzirdikten sonra anne sütü sürüp etrafına onu iyice kuruttuktan sonra kapatırsanız daha iyi.
Düşünsenize, dudağımız ıslattığımızda sürekli nasıl kurur kurur ardından çatlar... Meme ucu sürekli ıslak... Tabi ki çatlar iyi bakılmazsa... (Bu örneği bi arkadaşım vermişti - çok mantıklı geldi).

evet benimde bebegim 19 günlük benimde gögsümde agri var.bende emzirdikten sonra sütümü sürüyorum.biraz kuruduktan sonra da meme uclari icin krem var onu sürüyorum . biraz iyi geliyo

Merhaba arkadaşlar sizi çok iyi anlıyorum, bu yara feci bişey. Ben de bir sürü krem aldım kullandım hem de pahalı pahalı. Ama komşumun dediğini yaptım ve denedim bir günde yaram geçti. KAKAO YAĞI birebir iyi geldi ve bir kez sürdüm geçti. Lütfen deneyin inşallah size de iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…