merhaba tarhan heralde bu sorunla benim kadar boğuşan olmamıştır sana tek tavsiye edebileceğim ve kesinlikle faydasını göreceğine emin olduğum bir krem var ama adını buraya yazabiliyor muyum bilmiyorum. bitkisel olduğu için yıkamana falan gerek kalmıyor
merhaba tarhan heralde bu sorunla benim kadar boğuşan olmamıştır sana tek tavsiye edebileceğim ve kesinlikle faydasını göreceğine emin olduğum bir krem var ama adını buraya yazabiliyor muyum bilmiyorum. bitkisel olduğu için yıkamana falan gerek kalmıyor
valla adını özelden ya da burdan yazarsanız çok memnun olurum.merhaba tarhan heralde bu sorunla benim kadar boğuşan olmamıştır sana tek tavsiye edebileceğim ve kesinlikle faydasını göreceğine emin olduğum bir krem var ama adını buraya yazabiliyor muyum bilmiyorum. bitkisel olduğu için yıkamana falan gerek kalmıyor
valla adını özelden ya da burdan yazarsanız çok memnun olurum.
ben 2 tüp lansinoh 1 tüp gold krem bitirdim. kremler yumuşattı kremsiz daha beter canım yanıyodu ama iyileştirmediler. bende dün cildiye doktoruna gittim. bana 3 tane krem verdi: biri antibiyotik etkisi olan fucicort, biri mantar ilacı trosyd ve diğeri de tahriş için hametan. dün akşamdan beri sürüyorum ağrım biraz azaldı gibi. bu arada lanolinli kreme de devam et dedi.
arkadaşlar tavsiyem mutlaka doktora gidin. özellikle fucicort krem acıyı azaltıyor gibi geldi bana. ama onu 1 haftadan fazla kullanma dedi doktorum. düzenli kullanıyorum kremleri sonucu yazarım sizlere:lepi:
güzel anneler, baştan beri sizin durumunuzda olan annelere tavsiye eddiyorum...aktarlardan plaka halinde balmumu alın.. tatlı kaşıüına koyun eriti ocakta.. ılık halde göğüs pedine sürün ve kapatın göğsünüze.. günde 2 defa uygulayın... acı falan hiç bişey kalmıyo.. ben son çare olarak bunu denedim 2 gün sonra ne acı kaldı, ne ağlama...
40 mız yeni çıktı
yaralarım iki günde geçtiği için dünden beri çok şükür kendi göğsümü veriyorum
hiç yara olmamaış gibiler pamuk gibi oldular
evet havalandırmak lazım göğüsleri her emişinden sonra
sütümü sağdım garmastan sürüp iyice emilene kadar havalandırdım
2 haftadır geçmeyen yaralar 2 günde iyileşti
acısız emzirmenin keyfi çok başka
2.5 aylık bir oğlum var ,göüslerim bir türlüiyileşmiyor.Açık yara haline dönüştü iyice denemediğim krem ,yağ kalmadı.Hiçbirinin faydasını göremedim.slikon uç denedim onunla daha kötü acıyor.Daha etkili bir çözüm yokmu lütfen yardımcı olun.
güzel anneler, baştan beri sizin durumunuzda olan annelere tavsiye eddiyorum...aktarlardan plaka halinde balmumu alın.. tatlı kaşıüına koyun eriti ocakta.. ılık halde göğüs pedine sürün ve kapatın göğsünüze.. günde 2 defa uygulayın... acı falan hiç bişey kalmıyo.. ben son çare olarak bunu denedim 2 gün sonra ne acı kaldı, ne ağlama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?