gögögüs ucu yara olanlar emzırmeye korkanlar sıze

benmeltem

kardelen
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
1.651
1
116
Ankara
:hulya:bayanssulusmileyenı dogum yapanlar gögüslerınız acıyormu kendı sütünüzle her emzırmeden sonra gögüslerinizi silin karbonatı sıcak suda erıtın gögüslerinizi emzırdıkten snr pamuk yardımıyla bu suyla sılın :enbuyukkk:bırde ayva çekırdeklerını 3 4 tanesını 1 yemek kasıgı suda bekletın jel lesınce gögsunuze surun dudak çatlaklarına ve yüzünüzede surebılırsınız alsanaalsanasmilesuna dumankayanınalsanaalsanasmile güzellık iksırıdır hangısını denersenız deneyın hepsıde çok iyi 3 çocuk annesınden tavsıyedır geçmış olsun hepınıze:nazar:

doğum yapalı 36 gün oldu. 2. günden beri göğüslerimdeki ağrı dinmedi. ilk hafta denemiştim ayva çekirdeklerini. daha beter kuruttu göğüs uçlarımı. bende hiç bir işe yaramadı.

merhaba bende iki aylık anneyim. bendede ilk günlerde oldu. uyumadan önce sütümü sürdüm. sabah uyandığımda geçmişti.

merhaba tarhan heralde bu sorunla benim kadar boğuşan olmamıştır sana tek tavsiye edebileceğim ve kesinlikle faydasını göreceğine emin olduğum bir krem var ama adını buraya yazabiliyor muyum bilmiyorum. bitkisel olduğu için yıkamana falan gerek kalmıyor

merhaba tarhan heralde bu sorunla benim kadar boğuşan olmamıştır sana tek tavsiye edebileceğim ve kesinlikle faydasını göreceğine emin olduğum bir krem var ama adını buraya yazabiliyor muyum bilmiyorum. bitkisel olduğu için yıkamana falan gerek kalmıyor

nolur arkadaşım adını yaz.her emzirmeden önce göğsümdeki kanı akıtıyorum sonra emziriyorum biliyomusunuz.resmen kan akıyo ve kapanmıyo yara kabuk falan da bağlamıyo.dün doktora gittim bir krem verdi medacascol mu ne öle bişi.sürüyorum ama onu da temizlemesi var.temizlerken de içim gidiyo zaten.göğsümü geçircek bi krem olsun ne dualar ederim size anlatamam.

ay nolur yaz ya..ağlaya ağlaya emziriyorum bebeğimi çok canım acıyo.bende ne denediysem geçmedi.doktorum lansiloh diye bi krem verdi ama o da fayda etmedi.seninki ne onu da deneyim gerçekten geçiriyosa ya ..lütfen..

valla adını özelden ya da burdan yazarsanız çok memnun olurum.
ben 2 tüp lansinoh 1 tüp gold krem bitirdim. kremler yumuşattı kremsiz daha beter canım yanıyodu ama iyileştirmediler. bende dün cildiye doktoruna gittim. bana 3 tane krem verdi: biri antibiyotik etkisi olan fucicort, biri mantar ilacı trosyd ve diğeri de tahriş için hametan. dün akşamdan beri sürüyorum ağrım biraz azaldı gibi. bu arada lanolinli kreme de devam et dedi.
arkadaşlar tavsiyem mutlaka doktora gidin. özellikle fucicort krem acıyı azaltıyor gibi geldi bana. ama onu 1 haftadan fazla kullanma dedi doktorum. düzenli kullanıyorum kremleri sonucu yazarım sizlere:lepi:

valla adını özelden ya da burdan yazarsanız çok memnun olurum.
ben 2 tüp lansinoh 1 tüp gold krem bitirdim. kremler yumuşattı kremsiz daha beter canım yanıyodu ama iyileştirmediler. bende dün cildiye doktoruna gittim. bana 3 tane krem verdi: biri antibiyotik etkisi olan fucicort, biri mantar ilacı trosyd ve diğeri de tahriş için hametan. dün akşamdan beri sürüyorum ağrım biraz azaldı gibi. bu arada lanolinli kreme de devam et dedi.
arkadaşlar tavsiyem mutlaka doktora gidin. özellikle fucicort krem acıyı azaltıyor gibi geldi bana. ama onu 1 haftadan fazla kullanma dedi doktorum. düzenli kullanıyorum kremleri sonucu yazarım sizlere:lepi:

Benimde gögsüm yara olmuştu tahinin üzerine çıkan yağı sür demişlerdi,gerçekten faydası oldu,biraz agı hissetsem sürüyorum yara olmuyor tavsiye ederim.

2.5 aylık bir oğlum var ,göüslerim bir türlüiyileşmiyor.Açık yara haline dönüştü iyice denemediğim krem ,yağ kalmadı.Hiçbirinin faydasını göremedim.slikon uç denedim onunla daha kötü acıyor.Daha etkili bir çözüm yokmu lütfen yardımcı olun.

güzel anneler, baştan beri sizin durumunuzda olan annelere tavsiye eddiyorum...aktarlardan plaka halinde balmumu alın.. tatlı kaşıüına koyun eriti ocakta.. ılık halde göğüs pedine sürün ve kapatın göğsünüze.. günde 2 defa uygulayın... acı falan hiç bişey kalmıyo.. ben son çare olarak bunu denedim 2 gün sonra ne acı kaldı, ne ağlama...

güzel anneler, baştan beri sizin durumunuzda olan annelere tavsiye eddiyorum...aktarlardan plaka halinde balmumu alın.. tatlı kaşıüına koyun eriti ocakta.. ılık halde göğüs pedine sürün ve kapatın göğsünüze.. günde 2 defa uygulayın... acı falan hiç bişey kalmıyo.. ben son çare olarak bunu denedim 2 gün sonra ne acı kaldı, ne ağlama...

evet arkadaşım benimkilerde geçmeseydi son çare olarak dediğini yapacaktım
benimkilerde açık yara haline gelmişti
sütümü sağdım olmadı havalandırdım olmadı
envai çeşit krem kullandım gene olmadı
yaralar geçecek gibi oluyo ama emzirdiğim için geçmiyordu ve geçmeyecekti de
sadece 2 gündür sütümü sağıp bebeğimi besliyorum
ve yaralardan eser yok
bebeğim göğsümü çkeiştirdikçe iyileşmesi çok zor oluyordu
keşke daha önce yapsaymışım kuzum kan kusmaz bende ağlayarak emzirmek zorunda kalmazdım
üstelik bebeğim rahat ememediği için hep açtı ve sütüm azalmaya başlamıştı
şimdi çok şükür yaralarımda geçti bebeğimin karnı da doyuyor
bide bu şekilde deneyin en azından göğüsleriniz iyileşene kadar.
çünkü yaralar kapandıkça bebek emerek tekrar kanatıyor haliyle iyileşemiyor.
ben şimdilik kurtuldum inşallah en kısa zaman da sizde kurtulursunuz

canım geçmiş olsun... inş en kısa zamanda iyileşir de sağmayı bırakıp tekrar emzirmeye devam edersin..

summerarabıan geçmıs olsun benım hastanede emeremmez basladı 2 hafta fılan sürdü bırdaha olmadı çok şükür ama havalandırmaya dıkkat edıyorum bebegın ne kadarlık

40 mız yeni çıktı
yaralarım iki günde geçtiği için dünden beri çok şükür kendi göğsümü veriyorum
hiç yara olmamaış gibiler pamuk gibi oldular
evet havalandırmak lazım göğüsleri her emişinden sonra
sütümü sağdım garmastan sürüp iyice emilene kadar havalandırdım
2 haftadır geçmeyen yaralar 2 günde iyileşti
acısız emzirmenin keyfi çok başka

40 mız yeni çıktı
yaralarım iki günde geçtiği için dünden beri çok şükür kendi göğsümü veriyorum
hiç yara olmamaış gibiler pamuk gibi oldular
evet havalandırmak lazım göğüsleri her emişinden sonra
sütümü sağdım garmastan sürüp iyice emilene kadar havalandırdım
2 haftadır geçmeyen yaralar 2 günde iyileşti
acısız emzirmenin keyfi çok başka

:nazar:DEVAMINI DILERIM BENDE ÖYLE EMZIRIYORUM ARADA KARBONATLI SUYLA SİLİYORUM ÇOK İYİ OLUYOR GÜLE GÜLE BÜYÜT KIZMI ERKEK MI

2.5 aylık bir oğlum var ,göüslerim bir türlüiyileşmiyor.Açık yara haline dönüştü iyice denemediğim krem ,yağ kalmadı.Hiçbirinin faydasını göremedim.slikon uç denedim onunla daha kötü acıyor.Daha etkili bir çözüm yokmu lütfen yardımcı olun.

kızlar bende bebegim 40 günlük olana kadar meme ucu yarasından cok cektim ne yaptımsa gecmedi en son su silikon meme uclarından emzirdim kızımı.emmedigi zamanlarda önce meme ucu kremimi sürdüm sonrada silikon ucunu takmaya devam ettim meme uçlarım iyieşip kurudu silikon ucunu sadece bebgim emmedigi zamanlarda takıyorum giysiyle yada göğüs pediyle temas edince yine yara oluyo nemli kalmıyo havalandırıyorum böyle böyle gecti..suan kızım 3aylık emzirmek artık cok zevkili 2aydır:)

Benim oğlum 3,5 aylık, bende bi tavsiyede bulunabilirim arkadaşlar. Doktorumun tavsiyesiyle aventin göğüs kalkanını kullandım. şekli göğüs pedi büyüklüğünde tas gibi. emzirmeden hemen sonra takıyosunuz göğüs ucunuza. Etrafındaki küçük kabarcıklar sayesinde göğüsü kendisi sağıyo.Hem göğüs ucunuz nemli kalıyo, hemde sağdığı sütleri bebeğinize verebiliyosunuz. herkese geçmiş olsun

merhaba ;güzel tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.dediğiniz gibi balcılardan balmumu aldım eritip göğüs pedime koyuyorum ılık olarak.yalnız soğuduktan sonra balmumu pedimde donup kalıyo.acaba doğru şeyi mi kullanıyorum bu şekilde nasıl faydası olacak diye düşünüyorum.bana yardımcı olursanız sevinirim.oğlum 3 aylık oldu inşallah bir an önce kurtuluruz bu sıkıntıdan

arkadaslar cok etkılı bır cozum var garmastan kırem bıraz pahalı ama mukemmel bır krem doktorum doğum sonrası hemen kullanmam ıcın yazmıstı cok ınce suruyorsun ustelık yıkamaya gerek yok.ben cok rahat gecırdım o donemlerı...

Back