Göçebe- Stephenie Meyer

Arkadaşlar kitabın ilk sayfalarına dayanabilirseniz,enteresan ve hoş bir kitap .Yazarın dili çok akıcı ve romantizmi iyi kullanıyor.İyiki kitabı yarım bırakmak gibi bir huyum yokmuş ta kitabın devamını getirebildim.
Sabreden ermiş meselesi :))

okurken sabır isteyen bi kitap.ben bi kitabı bi kere okuyup kenara koyanlardandım taa ki bu kitaba kadar. ilk 50 sayfa anlaması zor olan kısmı. fakat sonralarda akıcılığı süperr.4 kere okudum kitabı .bu arada filmi çıkıyor martta izlemenizi tavsiye ederim

Alacakaranlık Serisi gibi kurgu yönünden vasat bir serinin yazarı için(edebi yönden zaten bir şey beklemiyorum,zira eğitimi olmayan biri) için oldukça iyi bir kitap olduğunu düşünüyorum.

ilk 50 -100 sayfayı okuyabilirseniz süper bir kitap.ilk 60 sayfayı 3 günde diğer sayfaları tek günde okudum

Söylenenlere ben de katılıyorum. Gerçekten başları çok sıkıcıydı ama daha sonraları ise çok sürükleyici. İlk başta elime alasım gelmiyordu sonradan da bırakasım. Tavsiye ederim.

Arkadaşım önermişti bu kitabı bana okumadım keşke okusaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…