Göçebe- Stephenie Meyer

asmin44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
447
60
123
44
Stephenie Meyer 'in yine bi solukta okunacak kitaplarından biri kesinlikle tavsiye ediyorum kısaca özeti şöyle;

Dünyamız görünmeyen bir düşman tarafından istila edilmişti. İnsanların bedenleri, bu istilacılar için sahiplik yaparken bedenler bir değişikliğe uğramamış gibi görünse de, zihinleri ele geçiriliyordu.
Neredeyse herkes teslim olmuştu.

Geriye kalan vahşi birkaç insandan biri olan Melanie, yakalandığı zaman sonunun geldiğine inanır.
Göçebe, Melanie'nin bedenini alan ruh, yetkililer tarafından bir insan bedeninin içinde yaşarken karşılaşabileceği zorluklar hakkında uyarılmıştır: Baskın duygular, hislerin yoğunluğu, çok canlı olabilen anılar Ama Göçebe'nin beklemediği bir zorluk vardır: Bedeninin önceki sakini zihninden vazgeçmeyi reddeder.

Göçebe, Melanie'nin düşüncelerinin derinlerine inerek geri kalan insanların nerde olduğunu öğrenmeye çalışır. Ama Melanie'nin zihninde tek görebildiği, sevdiği adamın, hâlâ saklanan bir insan olan Jared'ın hayalidir.
Bedeninin arzularına direnemeyen Göçebe, yakalamak zorunda olduğu bu adama karşı özlem duymaya başlar. Dış güçler, Göçebe ve Melanie'yi, aslında istemeseler de, ortak bir hedefte birleştirir ve birlikte sevdikleri adamı bulmak için tehlikeli ve sonu belli olmayan bir macera için yola koyulurlar.

Zamanımızın en çok ilgi uyandıran yazarlarından biri olan Stephenie Meyer, aşkın direnci ve insan olmanın asıl anlamını anlatan, unutulmaz ve heyecan dolu bir romanla yine sizlerle beraber.
kaynak: netkitap.com

Son aldığım 4 kitaptan biri.Leyla yı hemen okudum.Şu an panik adlı kitabı okuyorum.Sonra diğerine ve göçebe ye geçicem inşallah...

çok güzel bir kitaptı. sonuna gelene kadar yazar acaba bütün bu karışıklığı nasıl bağlayacak dedim ve muhteşem bir sondu. herşey açık ve net kafanızdaki bütün soru işaretlerinin cevabını alıyorsunuz. fantastik gerilim aşk ve macera hepsi bir arada...

güzel bir kitaptı... değişik bir kurgu.....

diğer kitaplarına da bakılınca aşkı çok güzel anlattığını söyleyebilirim. Farklı kurgular, güzel bir dil, akıcı hikaye....

Yazarın tüm kitaplarını okudum ve kesinlikle kötü bir kitap yazamaz diye düşünüyorum artık.
Göçebe'yi okurken açıkçası başlarında hiç sarmamıştı beni, hatta sıkılmıştım bile diyebilirim. Zaten bir kitap baştan çok sıktı diye okumayı bırakan bir insan değilim.. Okumaya devam ettim ve öyle bir sardı ki bu seferde.. Nerdeyse tuvalete bile bu kitapla gittim diyebilirim boshayallersmile

Okumayanlara şiddetle tavsiye ederim opuyorumnanaktan

Yazarın tüm kitaplarını okudum ve kesinlikle kötü bir kitap yazamaz diye düşünüyorum artık.
Göçebe'yi okurken açıkçası başlarında hiç sarmamıştı beni, hatta sıkılmıştım bile diyebilirim. Zaten bir kitap baştan çok sıktı diye okumayı bırakan bir insan değilim.. Okumaya devam ettim ve öyle bir sardı ki bu seferde.. Nerdeyse tuvalete bile bu kitapla gittim diyebilirim boshayallersmile

Okumayanlara şiddetle tavsiye ederim opuyorumnanaktan

Aynen başları çok sıkıcı geldiği için aldım koydum rafa. Tavsiyene uyacağım, tekrar okumaya başlayacağım.turkbayragi

kitap başlarda biraz sıksada sonradan sizi bir bağlıyor ki kendine soluksuz okudum. çok güzeldi.

bu kitabı geçen sene okumuştum baya güzeldi.. bu arada bu yazarın başka hangi kitapları var okuyan varsa tavsiye edeceğiniz bir kitap??

gercekten başlarda pek birşey anlaşılmıyor ama iilk 50 sayfaya dayanabilirseniz çoook güzel bir kitap :)

Twilight serisinden sonra beni onlar kadar sürüklememişti ama güzel kitap okunabilir..

kaç kere aldım elime ama çok sıktı. yorumları dikkate alıp tekrar başlamayı düşünüyorum elimdeki kitap bitince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…