Arkadaşlar Merhaba Ben doğum Yaptım Ve Göbeğim Kaldı Çok Ne Yapmam Lazım Sizler Neler Yapıp Eski Halinize Döndünüz Mekik Aleti ALdım Ama Bir Faydası Yok Gibi Geliyor Yada ben Mİ sabırsız davranıyorumm :)
Göbek bölgenizden kurtulmak için evet, spor ve bununla beraber diyet listesi son derece etkili olacaktır. Konuyla ilgili estetik cerrahiden ve medikal uygulamalarda da faydalanabilirsiniz
göbek değilde göğüs ölçülerimden memnun değilim ama bebek emziriyorum ve bu işin maliyeti nedir en azından ssk yarısını bile olsa karşılıyor mu birazbilgilendirebilirseniz sevinirim :)
göbek değilde göğüs ölçülerimden memnun değilim ama bebek emziriyorum ve bu işin maliyeti nedir en azından ssk yarısını bile olsa karşılıyor mu birazbilgilendirebilirseniz sevinirim :)
Bir önceki mesajınızda hatta başlık olarak da göbek bölgenizdeki sorununuzdan bahsetmiştiniz, o sebeple size karın bölgesiyle ilgili bilgilendirme yapmıştık. Şimdi göğüsler evet maalesef hem yer çekimi, hem de emzirme sürecine bağlı olarak deformasyona uğruyor, en önemlisi diriliğini kaybediyor. Sizin şu an birincil hedefiniz, bebeğinizi emzirmek ve sonrasında estetik cerrahiden yardım almak olmalıdır. Sağlık Bakanlığınca alınan karara göre buradan fiyat bilgilendirmesi yapamıyoruz maalesef. Lütfen Forum özel mesajınızı kontrol ediniz.