• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbekte şişkinlik hamilelik belirtisi mi?

Nana Ana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2019
10.410
15.548
213
Hanımlar slm...
İki aydır adet gördüğüm halde kilo alıyorum ve karın bölgemdeki şişlik hiç inmiyor normalde adetten sonra şişkinlik hissim olmazdı ama iki aydır şiş hissediyorum kendimi.
Bana acaba dedirten şey ise ilk regl günlerim normalde çok ağrılı olur fakat hiç ağrı yaşamadan iki ayı geçirdim. Engin tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler :)

• Beğen
Reactions: N8M
Komiksiniz!! Karnin belirginlestiginde cocuk hem testte hem ultrasonda görülür. Biz goremeyiz.

Hanımlar slm...
İki aydır adet gördüğüm halde kilo alıyorum ve karın bölgemdeki şişlik hiç inmiyor normalde adetten sonra şişkinlik hissim olmazdı ama iki aydır şiş hissediyorum kendimi.
Bana acaba dedirten şey ise ilk regl günlerim normalde çok ağrılı olur fakat hiç ağrı yaşamadan iki ayı geçirdim. Engin tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler :)
2 ay adet gordugunuz halde mi gebelik supheniz var?

2 ay adet gordugunuz halde mi gebelik supheniz var?

Ağrısız adet dönemleri geçirdim bu iki ayda ve kısa kısa sürdüler üstüne görme konularınıda araştırınca biraz muallakta kaldım açıkçası. tam anlamıyla şüphe denilemez ama göbeğimdeki şişkinlikte acaba dedirtiyor cesaretimi toplayabilirsem kan testi yaptırıcam tabiki

Ağrısız adet dönemleri geçirdim bu iki ayda ve kısa kısa sürdüler üstüne görme konularınıda araştırınca biraz muallakta kaldım açıkçası. tam anlamıyla şüphe denilemez ama göbeğimdeki şişkinlikte acaba dedirtiyor cesaretimi toplayabilirsem kan testi yaptırıcam tabiki
Belki olabilirdi ama 2 ay diyince siz açıkçası bana pek üstüne görme gibi gelmedi. Gerçi burda bir kere görmüştüm birisi aylar sonra fark etmiş gebeliğini. Ama belki hazımsızlık, gaz tarzı bir probleminiz vardır. Açıkçası benim başıma gelse gebelik düşüneceğim son şey olurdu. Örneğin her adet döneminde ben şişlik hissederim. Şimdi adetim 2 gün gecikti, şişkinliğim yok. Test yaptım negatif bu yüzden adetimi bekliyorum. Sizin başka bir rahatsızlığınız olabilir belki.

Canım ümit olsun istemem ama dalga geçer gibi konuşanlara istinaden yazmak istedim. Halamın kızı tahmini olarak söylüyorum 35 38 yaşlarında yıllarca tedavi olmasına rağmen hamile kalamadı (3 çocuğu varken) sonra olmuyor diye bıraktı, bikaç zaman sonra kontrol amaçlı doktora gidiyor vee 4 aylık hamile kız bebeği olacağını öğreniyor. Doktora gidene kadar düzenli adet görüyor ve hiç bir hamilelil belirtisi yaşamadığını söylüyor. Şuan doğuma hazırlanıyor hatta. Allaha göre güçlük yok Rabbim ol der ve oluverir😌 Umarım sizd bizlerd yakında bebek haberi alırız 👏🏻

Belki olabilirdi ama 2 ay diyince siz açıkçası bana pek üstüne görme gibi gelmedi. Gerçi burda bir kere görmüştüm birisi aylar sonra fark etmiş gebeliğini. Ama belki hazımsızlık, gaz tarzı bir probleminiz vardır. Açıkçası benim başıma gelse gebelik düşüneceğim son şey olurdu. Örneğin her adet döneminde ben şişlik hissederim. Şimdi adetim 2 gün gecikti, şişkinliğim yok. Test yaptım negatif bu yüzden adetimi bekliyorum. Sizin başka bir rahatsızlığınız olabilir belki.

Hazımsızlık problemi genelde yaşayan biriyim fakat bahsettiğim hazımsızlık şişkinliği değil aslında. Adet şişkinliği. Benimde adet dönemim bittikten sonra şişkinliğim giderdi. Fakat şuanda geçmiyor ve adet ağrısı ilk gün kıvrandıracak kadar çok olurken iki aydır ilk günlerde ağrı değil ufacık sancı bile çekmiyorum. Tuhaf bi detay daha var aslında adet tarihimin bittiği gün adet sancım oldu oda anlık bi durumdu. Böyle örnekleri duyuncada acaba mı diye düşündüm bu konuyla ilgili yeni bi topik yoktu bende yeni taze bilgiler yakında zamanda bu tarz bi durum yaşayan varsa öğrenmek istedim. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin umarım🙏

Canım ümit olsun istemem ama dalga geçer gibi konuşanlara istinaden yazmak istedim. Halamın kızı tahmini olarak söylüyorum 35 38 yaşlarında yıllarca tedavi olmasına rağmen hamile kalamadı (3 çocuğu varken) sonra olmuyor diye bıraktı, bikaç zaman sonra kontrol amaçlı doktora gidiyor vee 4 aylık hamile kız bebeği olacağını öğreniyor. Doktora gidene kadar düzenli adet görüyor ve hiç bir hamilelil belirtisi yaşamadığını söylüyor. Şuan doğuma hazırlanıyor hatta. Allaha göre güçlük yok Rabbim ol der ve oluverir😌 Umarım sizd bizlerd yakında bebek haberi alırız 👏🏻

Cvbın için teşekkür ederim canım umarım rabbim tüm isteyenlerimizi sevindirir 🙏 o dört aya kadar karnında bi doluluk hissi yaşamışmı yakın zamanda görürsen sorabilirmisin? Onun adınada çok sevindim darısı basımıza inşallah🙏

• Beğen
Reactions: N8M
Ben mi dalga geçiyorum hanımefendi? Her karnı şişen hamile mi? Ben yardımcı olmaya çalışıyorum. Hamilelik diye düşünmesin hemen sonra hayal kırıklığı olur belki başka bi sorun vardır sadece üzerinde konuşarak düşünüp değerlendirmesini sağlamaya çalışıyorum.

Ben mi dalga geçiyorum hanımefendi? Her karnı şişen hamile mi? Ben yardımcı olmaya çalışıyorum. Hamilelik diye düşünmesin hemen sonra hayal kırıklığı olur belki başka bi sorun vardır sadece üzerinde konuşarak düşünüp değerlendirmesini sağlamaya çalışıyorum.
Size dediğini sanmıyorum...

Cvbın için teşekkür ederim canım umarım rabbim tüm isteyenlerimizi sevindirir 🙏 o dört aya kadar karnında bi doluluk hissi yaşamışmı yakın zamanda görürsen sorabilirmisin? Onun adınada çok sevindim darısı basımıza inşallah🙏
Valla bend 10 aydır bebek isteyen biri olarak herşeyi sordum ama gerçekten değişik bi durum canım, ben en ufak bişeyd belirti arıyorum her ay aynı şey kadın 4 aylık kızı olacağını öğreniyor ve hiç anlamıyor üstelik 3 çocuk annesi bu gerçekten muvşze ve Rabbimin ikramı başka bir açıklaması olamaz

Ben kişisel olaral size söylemedim yazımı tekrar okursanız anlarsınız. Yarası olan gocunur ortaya konuştum.

Laktoza karsi belki alerjiniz olabilir süt ve süt ürünlerinden tükettiğiniz zamana dikkat edin... mesela ayran içtiğinizde yoğurt yediğinizde hatta kahvenizin icine koyula süt bile bu şişkinliğin sebebi olabilir... Birde meyve ve tatlandırılmış ürünlerde yapabiliyor şişlik ... :KK69:

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
Ben Mayıs ayında düşük yaptım 10 haftalıktı bebeğim.üstüne birde Kürtaj oldum.
Düşük sebebi ise idrar iltihabı.iyileştikten
28 gün sonra adet oldum ben düzenli bir şekilde.adetimin bittiği son gün korunmasız ilişki yaşadık eşimle.
Bu süreçte hep hamilelik belirtilerim vardı ayrıca hissediyorum.ilişkiden 18 gün sonra adet oldum.düzensi oldu.adetten 3 gün önce hep kahverengilekelerim vardı.adetim bitikten sonra neredeyse 5 gün falan yumurta akı gibi akıntılarım oldu hafif kanlı gibiydi.şua 15 gündür hep ağtılarım var karnım çok şiş spor yapmama rağmen inmiyor.canım acayip tatlı çekiyor.yardımcı olun bu nedir

Hanımlar slm...
Kan verdiniz mi son durum nedir?

Kan verdiniz mi son durum nedir?

Kan vermedim tekrar bir idrar testi yaptım
Hastane ortamlarında bu sonucu öğrenmek zor oluyor gidemedim
İdrar testi negatif çıkınca psikolojik olduğunu anladım ayrıca laktoz problemimde var sanırım yediğime içtiğime dikkat ediyorum karın şişliğimde indi şuan daha iyiyim
Allah bu bebek isteğini verdiği kadar çok mutlu haberde verse keşke:) herşeyin bir zamanı var demekki önümüze sabırla bakmaya devam🙏

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
Ben Mayıs ayında düşük yaptım 10 haftalıktı bebeğim.üstüne birde Kürtaj oldum.
Düşük sebebi ise idrar iltihabı.iyileştikten
28 gün sonra adet oldum ben düzenli bir şekilde.adetimin bittiği son gün korunmasız ilişki yaşadık eşimle.
Bu süreçte hep hamilelik belirtilerim vardı ayrıca hissediyorum.ilişkiden 18 gün sonra adet oldum.düzensi oldu.adetten 3 gün önce hep kahverengilekelerim vardı.adetim bitikten sonra neredeyse 5 gün falan yumurta akı gibi akıntılarım oldu hafif kanlı gibiydi.şua 15 gündür hep ağtılarım var karnım çok şiş spor yapmama rağmen inmiyor.canım acayip tatlı çekiyor.yardımcı olun bu nedir

Üzerinden yeterli gün geçmiş idrar testi yapabilirsin umarım mutlu haber verirsin 😊

Back