Göbekte oluşan açık kahve rengi çizgi

Sefoss

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
72
47
8
28
Kızlar ayın 12sinde yumurtlamam oldu değerlendirdik, 2 gün oldu kahverengi bir çizgi belirdi karnımda sizce beden olabilir linea nigra 4. Ve 5. Ayda belirirmiş bazı bayanlarda nadirde olsa 1. Ayda çıkarmış sizede danışmak istedimEki Görüntüle 2595217

Çatlak olup tam o kısma denk gelmiş olabilir mi? Gebelik çizgisi o kadar erken olmuyor diye biliyorum.

10 gün önce yumurtlamissiniz döllenme okduysa bile rahme yerlesmesi 1 hafta gibi suruyor. 3 4 günde hiçbir belirti yasayamazsınız.

Benim de geçen sene durduk yere oluştu. Hormonal bir şey sanırım. Kendi kendine de kayboldu. Hamile de değildim. Olabiliyor yani. Şu an hamileyim yine var ama en başta değil cok sonra çıktı.

Benim de geçen sene durduk yere oluştu. Hormonal bir şey sanırım. Kendi kendine de kayboldu. Hamile de değildim. Olabiliyor yani. Şu an hamileyim yine var ama en başta değil cok sonra çıktı.
Hiç başıma gelmemişti bazı topiklerde hamile olduğunu bu şekilde öğrenenler olmuş umutlandım bende bir düşük yaptık 12 haftalıktı bebeğim böyle bir durum olmamıştı

Hiç başıma gelmemişti bazı topiklerde hamile olduğunu bu şekilde öğrenenler olmuş umutlandım bende bir düşük yaptık 12 haftalıktı bebeğim böyle bir durum olmamıştı
Ben de de olusmustu ilk korunmayı bıraktığımız ay. Bende çok umutlanmistim burdaki yorumlardan dolayı ama tam 3 sene sonra nasip oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…