merhaba gecti mi izleriniz? bnde aynı durumdayım. acaba aynı yere mi gidiyoruz ya? benim gittiğim yerden de çok memnun olan var niye böyle oldu anlamadım. kadın pudra dışında bir şey sürme diyor. pudra da sürmedim ben ondan mı oldu acaba? bir kaç kere de kaşıdım. ama kabuk yolmadım hiç dikkat ettim. izler geçmek bilmiyorteşekkür ederim inşallah öyledir beklicem bakalim
merhaba gecti mi izleriniz? bnde aynı durumdayım. acaba aynı yere mi gidiyoruz ya? benim gittiğim yerden de çok memnun olan var niye böyle oldu anlamadım. kadın pudra dışında bir şey sürme diyor. pudra da sürmedim ben ondan mı oldu acaba? bir kaç kere de kaşıdım. ama kabuk yolmadım hiç dikkat ettim. izler geçmek bilmiyor
Merhaba yeni bir krem kesfettim. Bebek pisik kremi Sudocrem. Sadece aksamlari surun ama.merhaba sen nereye gittin özelden yazar mısın? benim şuan 4 ay oldu bazı yağ bakımları uyguluyorum seninde göbek bölgende mi ne kadar süre oldu yaptıralı ? yeni gördüm mesajını kusura bakma
senin lekler de gobekte mi iyi geldi miMerhaba yeni bir krem kesfettim. Bebek pisik kremi Sudocrem. Sadece aksamlari surun ama.
Ben yuzume kullaniyorum.senin lekler de gobekte mi iyi geldi mi
Galvanizde de böyle belirgin iz oluyor. Zamanla geçer, yaklaşık 3 ile 12 ay arasında. Güneşten mutlaka koruyun.
teşekkürler valla yanık kokusu falan oldu mu hatırlamıyorum ama bacaklarım elektiriğe tepki verdi kipirdadi her seferinde şuan izler sanki biraz daha hafiflemiş gibi ben sadece birkere yaptırırdım gobegin belli kismjna ama iyileşme olmasını bekledim 5 ay olucak oldu hatta.. şuan bakımları yapıyorum ölmez çiçek yagi ve kuş burnu yagi ve biberiye yagi karıştırdım organik sürüyorum. inşallah geçer. tamamen geçmeden tekrar başlamak istemiyorum zaten kıllar geri cıktıGalvanizde de böyle belirgin iz oluyor. Zamanla geçer, yaklaşık 3 ile 12 ay arasında. Güneşten mutlaka koruyun.
Galiba çok yüksek akımda çalışmışlar. Akımı biraz düşürmesini isteyebilirsiniz. Yapılırken cızırdama sesi ya da yanık kokusu gibi şeyler oldu mu?
İzlerin daha çabuk geçmesi için derma roller da yapabilirsiniz, kabuklar tamamen döküldükten sonra.
Galvanizde de böyle belirgin iz oluyor. Zamanla geçer, yaklaşık 3 ile 12 ay arasında. Güneşten mutlaka koruyun.
Galiba çok yüksek akımda çalışmışlar. Akımı biraz düşürmesini isteyebilirsiniz. Yapılırken cızırdama sesi ya da yanık kokusu gibi şeyler oldu mu?
İzlerin daha çabuk geçmesi için derma roller da yapabilirsiniz, kabuklar tamamen döküldükten sonra.
Başka birisini deneyin bence de. Yanlış uygulama sonucu bende de belirgin izler oluşmuştu iki defa. Derma roller çabuk geçiriyor. Yaptıktan 3 hafta sonra izlerin hemen hepsi yok oldu. 2. kürden sonra tamamen yok oldular.teşekkürler valla yanık kokusu falan oldu mu hatırlamıyorum ama bacaklarım elektiriğe tepki verdi kipirdadi her seferinde şuan izler sanki biraz daha hafiflemiş gibi ben sadece birkere yaptırırdım gobegin belli kismjna ama iyileşme olmasını bekledim 5 ay olucak oldu hatta.. şuan bakımları yapıyorum ölmez çiçek yagi ve kuş burnu yagi ve biberiye yagi karıştırdım organik sürüyorum. inşallah geçer. tamamen geçmeden tekrar başlamak istemiyorum zaten kıllar geri cıktıbaşka bi uzmana gidicem iyileşince .. niye geri cıktı anlamadim gittiğimde uzman biriydi o da anlamadi. ama demekki okadar uzman değilmiş. ama çok ta memnun olan var bilemiyorum kafam çok karışık
çokk teşekkürler deneyeceğim mutlakaBaşka birisini deneyin bence de. Yanlış uygulama sonucu bende de belirgin izler oluşmuştu iki defa. Derma roller çabuk geçiriyor. Yaptıktan 3 hafta sonra izlerin hemen hepsi yok oldu. 2. kürden sonra tamamen yok oldular.
1,5 mm derma roller kullandım. Uygulama öncesi ve sonrasında bephanten ampul, c ve e vitamini ampullerini
karıştırıp cilde tampon hareketiyle yedirdim. Dermaroller için kullandığınız yağlar ters tepki yapabilir çünkü direkt deri altına emiliyor sürdüğünüz şey. Olmazsa derma roller yapmayı bir deneyin. Birkaç hafta sonra izler yok oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?