SEYMA Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2008 3.408 0 18 Ekim 2009 Konu Sahibi SEYMA #1 dün farkettım göbeğimizin deliğinde beyazımsı bır sıvı var alkolle temızlıyorum ama nedır bu acaba karşılaşan varmı..
dün farkettım göbeğimizin deliğinde beyazımsı bır sıvı var alkolle temızlıyorum ama nedır bu acaba karşılaşan varmı..
fikirdelisi Nirvana Kayıtlı Üye 25 Kasım 2008 4.545 453 18 Ekim 2009 Konu Sahibi SEYMA #2 keremim .!.: dün farkettım göbeğimizin deliğinde beyazımsı bır sıvı var alkolle temızlıyorum ama nedır bu acaba karşılaşan varmı.. Genişletmek için tıkla... bizimkinden kahverengi akinti gibi bisi geliodu.zibini kirletiodu.dr ye goturduk biraz enfeksiyon kapmis dedi.batticon surduk bi kac gun
keremim .!.: dün farkettım göbeğimizin deliğinde beyazımsı bır sıvı var alkolle temızlıyorum ama nedır bu acaba karşılaşan varmı.. Genişletmek için tıkla... bizimkinden kahverengi akinti gibi bisi geliodu.zibini kirletiodu.dr ye goturduk biraz enfeksiyon kapmis dedi.batticon surduk bi kac gun
seldus ♥ ♥ küçük paşam ♥ ♥ Kayıtlı Üye 27 Ocak 2009 2.982 1 18 Ekim 2009 Konu Sahibi SEYMA #3 canım bizimki 5.gününde düştü göbeği ama doktor enfeksiyon kapmıs dedi temizleyip dikkat ettiğimiz halde sonra baticon verdi onunla temizledimsürekli şimdi gecti cok sükür..sen yine de doktora göster bi..koku ve akıntı varsa getir demişti bana.
canım bizimki 5.gününde düştü göbeği ama doktor enfeksiyon kapmıs dedi temizleyip dikkat ettiğimiz halde sonra baticon verdi onunla temizledimsürekli şimdi gecti cok sükür..sen yine de doktora göster bi..koku ve akıntı varsa getir demişti bana.
SEYMA Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2008 3.408 0 18 Ekim 2009 Konu Sahibi SEYMA #4 yarın gıdıcez bakalım korktum yaww