• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbek Yağlarını Eriten Salatalık Çayı

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Atv kanalında Zahide ile Yetiş Hayata programına konuk olan doktor Fevzi Özgönül herkesin çok işine yarayacağı ve seveceği bir çay tarifi veriyor. Ama bu çay öyle bildiğiniz sıcak çaylardan değil. Çünkü bu Salatalık çayını ısıtmıyoruz demliyoruz. Ve özellikle göbek çevresi yağları olan insanlar denesinler.
Malzemeler : Zencefil, Salatalık, Limon, Nane , Ilık Su
Sabah kahvaltıdan ve akşam yemeğinden önce içilmelidir.
İştah kesmez , sindirimi kolaylaştırır…

$gobek_eritme_salatalik_cayi_tarifi.jpg

Son düzenleme:
Etiketler: Dr. Fevzi Özgönül, fevzi özgönül çay, fevzi özgönül kürü, fevzi özgönül ramazanda beslenme, fevzi özgönül salatalık çayı, fevzi özgönül sindirim, fevzi özgönül zayıflama

Yazın vücudun çok fazla enerjiye ihtiyacı yoktur. Bütün yeşillik türlerini tüketebiliriz.

Göbek yağlarından kurtulmak istiyorsanız bu çay tam size gör.

Dr. Fevzi Özgönül göbek yağından kurtaran salatalık çayı tarifi.
Göbek yağları şekerden oluşur.

Malzemeler:

yarım salatalık
çok az zencefil

1 lt. su

taze nane yaprakları

Göbeği oluşturan kasların gevşemesidir.

Salatalık çayı için yarım salatalığı rendeleyin içine az bişey zencefil ve dilim limon ekleyin.

2 dal taze nane yaprakları oyup üzerlerine oda ısısında 1 lt. su koyun ve buzdolabında 1 gün boyunca bekletin.

Sabah kahvaltıdan ve akşam yemekten önce 1 bardak içilir.

1 hafta boyunca yapılmalıdır.

Salatalık çayından sonra düzgün yemek yenmelidir. Sadece şekerli ve unlu gıdalardan uzak durulmalıdır.

Ramazanda açlığa alışıyoruz ve yediklerimizi kolay sindirebiliyoruz.

Domates eldeki mürekkep lekesini çıkartır. Yürüyüş bağırsakları çalıştırır.

Sınav öncesi mayonezli yiyeceklerden uzak durulmalıdır. Yumurta, peynir ve yeşillik mutlaka tüketilmelidir.

Tesekkurler, zencefil aktarlarda mi satilir? Deniycem

Bu kürü bana diyetisyen vermişti ama ben 2 lt suya yapıp gün boyunca içiyorum 1 ltde normal su içiyorum kürü geceden hazırlamıyorum sabah hazırlıyıp 2 saat sonra başlıyorum su da salatalık çok baskın oluyor daha 1 hafta oldu başlayalı ilk 2 hafta 3 kilo verdim sonra bu kürü verdi dojtorum o hafta 3 kilı verdim bakalım bu hafta kaç vercem feci idrar yapıyor ödem söktürüyor.

Hııımmm gitsin göbişler gelsin seksi vücutlar:))

Bu küre limon katılmasa olmuyor mu... bugün bende başladım ama limondan nefret ettiğim için içine limon koymadım.

Back