Göbek Yağlarını Eriten 6 Yiyecek !!!

yumu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
1.250
6
358
ığdır

MUZ: Potasyum oranı yüksek olan bu meyve vücutta karnın şişmesine neden olan sodyum miktarını kontrol altında tutar.

YOĞURT: Karın şişliğine neden olan bakterileri yok eden faydalı bakteriler üretir. Ayrıca vücuttaki insülin miktarını dengede tutmaya yardımcı olur.

ÇİLEK: Bu meyveler antioksidan içerir. Vücuttaki kan akışını arttırır, kaslara daha fazla oksijen gitmesini sağlarlar. Eğer egzersiz yapmadan önce yoğurt ve çilek tüketirseniz kaslarınız çalışmaya hazır hale gelir.

TAHILLAR: Tahıllarda bulunan lifler, vücudunuzun insülin seviyesini dengede tutar. Bu da yağ hücrelerinizin küçülmesini sağlar. Vücudunuz bu tip gıdaları diğer yiyeceklere göre daha yavaş yaktığı için daha geç acıkmanızı sağlarlar

TURUNÇGİLLER: Egzersiz sırasında yağların yüzde 30 oranında daha hızlı yanmasını sağlar.Sonraki"Yiyeceklerinize bol bol limon sıkabilirsiniz.

YEŞİL ÇAY: Günde üç bardak yeşil çay metabolizmanızı güçlendirir ve ekstra 30 kalori yakmanızı sağlar. Ayrıca yağları da eritir.

Son düzenleme:
yeşil çaya bayılırım :)))))

bir besinin direk yağ eritmeye yardımcı olacağını sanmıyorum. ama acı biber ve yeşil çay metabolizmayı hızlandırıyormuş. metabolizmanın hızlanması demekte daha çok kalori harcamak demek

muzun fazlasida yag yapar diye biliyorum ben ama ona gore dikkat edilmeli

bunların tümü sağlıklı besinler, ama abartmamak lazım, mesela yoğurt-çilek, bir orta büyüklükte muz, sadece 100-150 gr yağzsız yoğurt,bir dilim kepek ya da çavdar ekmeği ile biraz yağsız peynir... vb. güzel ara öğün seçenekleri. Ama ne olursa olsun sağlıklı bir beden için her sağlıklı besinden biraz yemek yanında, fiziksel aktivite çok önemli bence. Ben bazen gerçekten çok güzel uyuyorum sağlık kurallarına, ama bazen olmuyor, canım çikolata istiyor, bazen iki muz birden, bazen de tereyağlı- ballı ekmek:))) ama gene de nasılsa yedim, arık ipin ucu kaçtı yemeye devam demiyorum, bir yandan ipi yakalayıp elimde tutmaya çalışıyorum, ama gerçekten de temennim hepimiz için sağlıklı yaşamaya devam etmek.

Yoğurt ve yeşil çay konusunda hemfikirim.İkisi de zayıflamaya yardımcı.

yeşilçayı sevmıyorum yaaa bı türlüde sevemedim

Alışmaya bağlı.Bende ilk başta iğreniyordum ama şimdi çok hoşuma gidiyor.Hatta ben hemen şimdi bir fincan içeyim.

Bir arkadaşım yeşil çay getirmişti japonyadan çok güzel içimi var toz halinde ... onun dışında tabikii yogurt ve diger meyveleri mümkün oldukça yiyorum ..

yeşilçayı sevmıyorum yaaa bı türlüde sevemedim

Evet yeşil çay bazen sıkıcı bir tat olabiliyor, ben bazen içine bir tutam kekik, biraz biberiye katıyorum, daha iyi oluyor. Bazen de sadece bir çubuk tarçınla çok lezzetli olabiliyor, deneyin, göreceksiniz tadı değişiyor. Çünkü yeşil çay gerçekten sağlıklı birşey arkadaşlar.

Yoğurdu tek yemeyi hiç sevmezdim eskiden, ama yaklaşık 2 yıl oldu öğünlerde tüketmeye çalışıyorum, ya sabah kahvaltıda içine biraz müsli koyup yiyorum, bazen yulaf koyup, bazen de tek tükeiyorum. Ama sonuç olarak hergün en az bir öğünde yoğurt, bir de en az bir bardak yağsız süt içiyorum, zayıflama döneminde özellikle karın bölgemin düzlenşmesinde yardımcı olmuştu, özellikle süt ve yoğurtu yağsız ca oranı yüksek olandan seçebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…