Şimdi ben göbeğimdeki ve kollarımdaki tüyleri aldırmak istiyorum.Sırtımda da küçük tüyler var ama onları pek takmıyorum. Şimdi ben kolların çıkarken kötü görüneceğinden korkuyorum. Hani böyle bacakta çıkarken diken diken olur ya ha işte o kolda da öyle olursa yanarım ben .s.s.s. Bir daha da geri dönüşü olmaz. Napmalıyım sizce?
ben tüm vücut kol ve yüz hariç
tüm bacak bikini çizgisi popo üstü göbek bel çukuru falan epilasyon aletiyle alıyorm özel bölge ve koltuk altını ağdayla alıyorum göbeğimde popo üstünde ve belimde çok yok ama yinede tüylü rahatsz oluyorm göbeğimi aldıktan sonra çok az bir kalınlaşma farkettim aama dediğim gibi öylee bacakta falan çıkanlar gibi değil rengi koyalıştı diyeblrm ama mink mink olunca makinayla alıyorm hemn problm olmuyor keşke daha önce alsaymışım çok zor tüy kıl meselesi
koluda bir arkadaşım alıyor epilsyon aletyle kalınlaşmadıgını söylüyorr ama yeni çıkarken hoş görünmüyor herzamn gözönünde olan biryer sonuçta ama diken gibide çıkmıyor rengi koyulaşıp kalınlaşıyor sadece çok sert değil yani
tatlım sende taktın tüylerine her gün yeni bi konu açıyosun tüylerle ilgili ağda yaptıryım mı şöyle mi böyle mi bence sen bu konunun uzmanıyla
görüş bunları
hem göbek bölgenin fazla tüylü olması hormonal bozukluk sebebi biliyomusun....
hem bişey diyim mi önümüz kış sen bence hiç aldırma tüylerini kışın kürk vazifesi görür sıcak tutar seni
sözlerinize dikkat edin biraz .tüylerin kışın sıcak tutar bu ne demek yaa..
benimde konu sahibi gibi tüy konusunda sorunlarım var ve burada paylaşıyoruz neler yapabiliriz diye..rahatsız oluyorsan okumazsın olur biter..
düşünün de konuşun biraz..
Göbek ve sırtta tüyün varsa hormon testi yaptır diyenlere bakma.Öyle bi dünya yok.Yani her göbeğinde ve sırtında tüy olanın hormonal bi bozukluğu yok.Tabiki erkek kılı gibi olursa o zaman hormonal bi bozukluk olabilir.Neyse ben kollarımı epilasyon aletiyle alıyorum bu sayede çıkmaya başlasa bile o çıkanları hemen alabildiğim için kötü bi görüntü olmuyo.Ama göbek ve sırta dokunma bence görünen yerler değil sonuçta.İlla dokuncam diyosanda lazer falan düşün bi git göster.
Benımde var göbek ve kollarımda bel cukurumdada tuyler var. Ben sürekli kol göbek alırım ayda bır göbek mutlaka alınıyor ama kollarımı 3 4 bazen 5 ayda alıyorum rahatszı edici dıken dıken göruntu falan olmuyor. Agdayla alıyorum bazen kuafore aldırıyorum bazen roll on agdalarla. Ama daha önce hıç almadıysan sarartma yollarını bir dene derım. Hormonla pekde ılgısı yok bende genetık yada daha once sarı tuylerı aldıysan oluyor.Benımde aldıgımdan oldu takıntılıyımdırda azcık sarı marı affetmem yolarım Aldıktan sonra lımon tuz gayet işe yarıyor azaltıyor kara karada cıkmazlar merak etme.
tatlım sende taktın tüylerine her gün yeni bi konu açıyosun tüylerle ilgili ağda yaptıryım mı şöyle mi böyle mi bence sen bu konunun uzmanıyla
görüş bunları
hem göbek bölgenin fazla tüylü olması hormonal bozukluk sebebi biliyomusun....
hem bişey diyim mi önümüz kış sen bence hiç aldırma tüylerini kışın kürk vazifesi görür sıcak tutar seni
aman aldırma "sesu tüy saratıcı krem "var kozmetikçilerde sürüp on dakika bekliyorsun biraz karıncalanıyor korkmayın.sonra yıkıyorsun tüyler teninle aynı renk oluyor.ilki yeterli olmazsa birkaçgün sonra tekrarla.ben sırtıma kollarıma göbeğime üst bacağıma yapıyorum harika yaptıktan bir süre sonra güneşlenebilirsen daha güzel sararır.öpüyorum
Benim göbek ve kollarımda tüy yok hiç dudak kısımında bıyık olarak tabir ettigimiz tüyde yok diger bölgelerim de çok az belki genetik olabilir çünkü annemde aynı onunda göbek ve kollarında tüy yok.