Şimdi ben göbeğimdeki ve kollarımdaki tüyleri aldırmak istiyorum.Sırtımda da küçük tüyler var ama onları pek takmıyorum. Şimdi ben kolların çıkarken kötü görüneceğinden korkuyorum. Hani böyle bacakta çıkarken diken diken olur ya ha işte o kolda da öyle olursa yanarım ben .s.s.s. Bir daha da geri dönüşü olmaz. Napmalıyım sizce?
27 yaşındayım ilk defa bende korka korka kol tüylerimi epilatorle aldım ve sonuç mükemmel. 15 gün oldu yeni yeni cıkmaya başlıyor ki orman gibiydi benim kollarım:) batık falanda olmadı. benimde göbeğimde tüyler var bu aralar bende onu düşünüyorum neyle alınır diye
cevapları bekliyoruz hanımlar
Şimdi ben göbeğimdeki ve kollarımdaki tüyleri aldırmak istiyorum.Sırtımda da küçük tüyler var ama onları pek takmıyorum. Şimdi ben kolların çıkarken kötü görüneceğinden korkuyorum. Hani böyle bacakta çıkarken diken diken olur ya ha işte o kolda da öyle olursa yanarım ben .s.s.s. Bir daha da geri dönüşü olmaz. Napmalıyım sizce?
27 yaşındayım ilk defa bende korka korka kol tüylerimi epilatorle aldım ve sonuç mükemmel. 15 gün oldu yeni yeni cıkmaya başlıyor ki orman gibiydi benim kollarım:) batık falanda olmadı. benimde göbeğimde tüyler var bu aralar bende onu düşünüyorum neyle alınır diye
cevapları bekliyoruz hanımlar
tatlım sende taktın tüylerine her gün yeni bi konu açıyosun tüylerle ilgili ağda yaptıryım mı şöyle mi böyle mi bence sen bu konunun uzmanıyla
görüş bunları
hem göbek bölgenin fazla tüylü olması hormonal bozukluk sebebi biliyomusun....
hem bişey diyim mi önümüz kış sen bence hiç aldırmatüylerini kışın kürk vazifesi görür sıcak tutar seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?