Göbek ve kol tüyleri .s.s.s

ElifSu

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
100
20
298
İstanbul
Şimdi ben göbeğimdeki ve kollarımdaki tüyleri aldırmak istiyorum.Sırtımda da küçük tüyler var ama onları pek takmıyorum. Şimdi ben kolların çıkarken kötü görüneceğinden korkuyorum. Hani böyle bacakta çıkarken diken diken olur ya ha işte o kolda da öyle olursa yanarım ben .s.s.s. Bir daha da geri dönüşü olmaz. Napmalıyım sizce?

27 yaşındayım ilk defa bende korka korka kol tüylerimi epilatorle aldım ve sonuç mükemmel. 15 gün oldu yeni yeni cıkmaya başlıyor ki orman gibiydi benim kollarım:) batık falanda olmadı. benimde göbeğimde tüyler var bu aralar bende onu düşünüyorum neyle alınır diye
cevapları bekliyoruz hanımlar

ben önceden cok mutluydum cok güzeldi tüysüzdüm.cok rahattım ama sonra kullandıgım ilaç sayesınde ilacın yan etkısı olarak vucuduma tuyler cıkmaya basladı.normalde saırsınım kıllarım öyle sıyah degıl kumral.ama ben bı hata yaptım.kollarım hala bellı deıl kumral kumral almıyorum cok cılızlar zaten bellıde olmuyo ama göbek bölgesını bıkını gıycem dıye almıstım bı kac defa bıde jılet yapmıstım sıyahlastı.sonra sir yaptım .bır ıkı bır ıkı derken artık göbegımı alıyorum cok sıkıntı yaratmıyosa elleme bence ıllede yapıcam dıyosan sır yap arkasındanda ben lımon suyu suruyorum ıncelttı göbegımdekı kılları bayagı bı.

​Göbeginizde ve sırtınızda tüyler mi var isterseniz bir doktora gidip hormon tahlili yaptırın.

canım sanırım sen de benim gibi kıllı bişeysin
bütün vücudumu alıyorum. miss gibi oluyo. kürkü yolunmuş hayvan gibi cıbıl cıbıl hissediyorum kendimi sonraki 2 saat içinde alışıyorum.
neyse gelelim hormonal bozukluğa. bende yumurtalık kisti var ve bunun için doğum kontrol ilaçları kullandım. ama doğum kontrol hapları da göğüste kist yaptı yyani onların öyle bi özelliği varmış. dianeler mi dersin yazzlar mı dersin. ben de kendime dedim ya kist ya da tüy seç birini dedim.
kistin geri dönüşü yok ya da zor ama kıl tüy ağdayla bir şekilde geçiyor..
sen bi tahlil yaptır bakalım.

ben göbeğimi sir ağdayla alıyorum hani şu marketlerde satılan rollen şekline olanlardan..batık falan da olmuyor..çok rahat hem yapmasıda 5 dakikada :) sonra limon tuz karışımıda sür istersen azaltıyormuş, bakalım ben üç gündür uyguluyorum sonuç nasıl olacak :26:

tahlillerden bi sonuç cıkmıo genelde genetik bi durum lazer epilasyonu deneyin diip gönderiolar.. benim önerimde plastik eldivernlerde yolmak.cok uzun süre sonra cıktı tüylerim eldiven sonrasında ilk olarak onunla deneyebilirsn.acısıda yok ztn

kollarımı ben de alıyorum 4 senedir falan, çok güzel oluyor çıkarken de ince çıkıyor, benim vücudum da hiç azalma yok ama kollarım baya azaldı tavsiye ederim, ben bimin ağda bantlarıyla alıyorum, göbek ve sırt hakkında bilgim yok

Ben aldırıyorum ohh mis gibi oluyor .. hiç sevmem kolda kılı korkunç görünüyor bence ...
Hiç tereddüt etme aldır sir ağda yaptırırsan diken diken çıkmıyor ayrıca bacak gibi olmadığı için ayda 1 kere de yetiyor

bu arada bi ara fena 10 günde bir aldırıyordum ama sir ağdanın sürekli uygulanması ( kısa aralıklarla ) iyi değilmiş alerji gibi bişey olmuştum kuaförüm dedi bundan sonra ayda 1 alalım diye ... Şimdi çok rahat ... Rahatsızsan tavsiye ederim arkadaşım

bende her ay komple gidiyorum ağdaya ve kollarımda dahil.. ilk başta bende tereddüt ettim kol için ama acı yönünden sonra bi yaptırdım acımadı + çokta hoş oldu valla.. Artık hep yaptırıyorum..
bide benimde var göbeğimde ve sadece gönek deliğin alt kısmını yine her ay ağdayla aldırıyorum (sir ağda)

Kızlar ben geçen gün bir şey okudum ne kadar doğru bilmem ama deniyenler varmış ben de deniycem sır agdadan sonra limon ya da zeytin kolonyasi sürmek kılları gucsuzlestirip iki kat daha geç çıkmasını sagliyormus ben kollarimi almiyorum ama denemeyi düşünüyorum tabi sır ağda ile başka yolu yok bunun

Canım bütçen müsaitse en güzeli iğneli epilasyon yaptırmanı öneririm. Sir ağdayla her ay aynı şeyleri tekrar yaşamaktansa ömür boyu elveda dersin.

ağdayla alınabilir..
bende epilasyona başlamadan önce ağda yaptırıyodum kollarıma ve göbeğime...

veet ağda bandı ile alıyorum kollarımı. ayda bir kez yetiyor zaten. çıkarken kötü görünmüyor, hatta tüysüz kollara alışınca almadan duramıyorsun.

tatlım sende taktın tüylerine her gün yeni bi konu açıyosun tüylerle ilgili ağda yaptıryım mı şöyle mi böyle mi bence sen bu konunun uzmanıyla
görüş bunları
hem göbek bölgenin fazla tüylü olması hormonal bozukluk sebebi biliyomusun....
hem bişey diyim mi önümüz kış sen bence hiç aldırma tüylerini kışın kürk vazifesi görür sıcak tutar seni

Son düzenleme:
Benim arkadaşımın sadece olması gereken yerlerde ve ince tüyleri vardır ama yine de dert edip alıyor. Kolları çıkarken gayet normal ve ince çıkıyor.
Ben de tam tersi tüylüyümdür ama benim kollarım çıkarken kötü görünüyor. Bu tamamen sizin tüy yapınızla alakalı. Epilatörle almayın iyi olmuyor. Ağda deneyebilirsiniz, tutacak kadar uzunsa plastik eldiven de iyidir. Her iki şekilde de 1 ay bekleyenlre gıpta ile bakıyorum. Benimkiler neyle alırsam alayım 15 günde tekrar alınacak şekilde oluyor. Şimdi lazer yaptırıyorum(ipl) daha 2. seansım ama çok şükür diyorum.

Bu nasıl bir cevap? İnsanların sıkıntısını alay konusu etmekten hiç mi çekinmediniz?
Ah almak nedir duydunuz mu? Belki sizin belki ileride kızınızın başına gelir diye de mi korkmadınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…