Merhaba melansu , ben bekarım ama annem ve arkadasları genelde 2. dogumdan sonra ınsanların kılo aldıgını ve bu kiloların daha kalıcı oldugunu söyler, yani hemen hemen herkes sızın durumunuzda , endişelenecek bir şey yok . Tempolu yuruyus en guzeli, üstüne yarım mekık yada bacakları çapraz yaparak cekılen mekık gibi bel bolgesını hedef alan egzersızler yaparsanız 1 aya kalmaz sonucları gorursunuz emın olun .Buarada annem bugun soran bır arkadasına soyledı , guzellık uzmanıdır annem, onlar soyle bır sey yapıyorlarmıs : Parafini eritip ( balmumu gibi kalıp gibi bir şeydir, eczanelerde veya aktarlarda bulursunuz ) bıraz soguduktan sonra ,sizi kavurmayacak ama ısıtacak sıcaklıga gelınce , gobek bolgesıne ıyıce sarıyorsunuz, sonra ıstune strec fılm , ustune de kalın bır seyler gıyıp beklıyorsunuz, tamamen soguyunca cıkartıp banyo yapıyorsunuz. Bu yagları erıtıp sıkılastırırmıs . :)
Cok tesekkur ediyorum bilgilerin icin denicemAnnem benzeri usulü eritip biraz soğuduçtan sonra kullanıyorum diyordu, alerji elbette her üründe olabilir ,yine de internetten biraz daha arastirabilirsiniz
birşey sorucam bu parafin sadece 1 kez uygulanan birşey mi yoksa nasıl diyim ayda bir mi haftada birmi uygulanıyor çok ilgimi çektideAnnem benzeri usulü eritip biraz soğuduçtan sonra kullanıyorum diyordu, alerji elbette her üründe olabilir ,yine de internetten biraz daha arastirabilirsiniz
Canım 1 kerelik değil, annemler bunu tedavı olarak uyguluyorlardır salonda ama ne sıklıkta oldugunu hiç sormadım açıkcası, anneme sorup yazacagım buraya :)birşey sorucam bu parafin sadece 1 kez uygulanan birşey mi yoksa nasıl diyim ayda bir mi haftada birmi uygulanıyor çok ilgimi çektide
teşekkür ederim merakla bekliyorumCanım 1 kerelik değil, annemler bunu tedavı olarak uyguluyorlardır salonda ama ne sıklıkta oldugunu hiç sormadım açıkcası, anneme sorup yazacagım buraya :)
Selülitide yok eder mi acabaannem 10-15 gunde bır yapılabılır demıştı yazmayı unutmusum pardon kızlar
canım bir sorarım anneme ne kadar etkliymiş diye ama basen bolgesıne de uyguladıklarını bılıyorum , bı sıkılasma yarattığı ıcın mutlaka gorunumunu duzeltır ama ne kadar yok eder bılemıyorumSelülitide yok eder mi acaba
Öğrenirsen çok sevinirim canımcanım bir sorarım anneme ne kadar etkliymiş diye ama basen bolgesıne de uyguladıklarını bılıyorum , bı sıkılasma yarattığı ıcın mutlaka gorunumunu duzeltır ama ne kadar yok eder bılemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?