göbek sorunum war yardım istiyorummmm..

• Konu Sahibi Konu Sahibi seymakoca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar ben doğum yapalı 4 ay oldu hala göbeğim duruyo ne yapmalıyım hala hamile gibiyim:bbo:

bu konuda ben de çok takıntılıyım
48 kilo ile hamile kaldım dümdüz bir karnım vardı
en son tartıldığımda 65 tim doğuma kaç kilo ile gittiğimi bilmiyorum
şu anda 57 yim
ve daha aşağıya inemiyorum
tabi bi de göbek var
hem 8-9 kilo vermeliyim
hem de göbeğimi eritmeliyim
aaa bu arada dehşet bi selülit problemim de ortaya çıktı
offfffffffffffff nasıl başetcem hepsiyle
dolabımın kapağını açma istemiyorum
çünkü hiçbirinin içine sığamıyorum
pantalonlarıma tek bacağımı sokabiliyorum sadece

tv 8'den pilates videoları indirdim birkaç tane
yarından itibaren onlara başlayacağım
yavaş yavaş yaparım
bir de bu sopa hareketini deneyeceğim

Hanımlar.Enaz bir yılı gözden çıkarın göbek için.Emziriyorsanız hele,kesinlikle rejim vs.yapmayın.Her bünye farklı olduğundan bazılarında bir yıl sonra kilolar gitmeye başlıyor.ıki yıl doluncada eski kilonuza dönersiniz inşaallah.Yalnız yeni kilo almayın doğumdan sonra,önemli olan bu.Tabii sabırlı olmak lazım:))

gecen gün tv de dr ender sarac vardı vücudun doğru düzgün şekle girmesi
çakı gibi olması için ip atlayın dedi
önce azsayıda sonrada günde en az 500 kez ve 2 aya kadar fayda ediyormuş

benim kzımda 6. ayında ama benimde göbeğim var ayrıca hep aynı kilodayım yaa hiç gitmiyor

Aynı durumlar bende de var. Dolabımda bana olan hiçbirşey yok neredeyse. Hayır yeni kıyafetler de almayı istemiyorum zayıflamalıyım diye. Tank gibiyim. Anlamadığım şey, doğuma kadar hiçbir bozulmam olmamıştı kollarım bacaklarım vs. fakat doğumdan sonra alyansım bile olmamaya başladı. Benimde değil fermuarları kapatmak, tek bacağımdan geçmiyor pantolonlarım. Göleklerin önleri açık kalıyor. Bebiş 2 aylık daha ve bir düzenimiz de oturmadı. Egzesizlerde risk var dikiş yerlerine birşey olur diye, e boğazdan da tam kesilmiyor. Sizce tam olarak ne zaman başlanmalı diyete ve egzersize. Birde lahana suyu yada maydonoz suyu metabolizmayı hızlandırıyor diyorlar. Sizce içersem bebişte de su kaybı vs. olur mu? Deneyen var mı? Bu arada pilatesle zayıflamış bir arkadaşım var, benim henüz düzenim olmadığından o işe girişemiyorum. Denemekte fayda var.

Benimde 7 aylık bir ebeğim var 66 ile hamil kaldım 79 la doğum yaptım 74 ile eve geldim sezeyanla doğum yaptım.
Şuanda 65 kiloyum ama ideal kilom 62 kilo daha var ben sadece pirinç pilavını şerbetli tatlıları şekeri ve beyaz ekmeği çıkardım hayatımdan onlarda bebeğim iin gerekli şeyler değil zaten.
Ama benim bebeğim 40 günlükken benim te derdim sütümün olmasıydı.Deli danalar gibi tahin helvası gofret baklava vs. yiyodum. bbence kilo ve göbek için 4-5 aydan sonra ufak önlemelr almak lazım. çünkü emrizme döneminde abartılı kaloriler almıyosan zaten yavaş yavaş kilon eriyor.

Göbeğim için doktorum 6 aylıkken mekikle eritebilirsin sadece demiştim 5,5 aylıkken düzenli mekik çekmeye başladım şuanda çok hafif ayva göbek var gittikçe sıkılaşıyor.
Ama bu arada doğumdan 1 hafta sonra başlayıp ilk bir ay geceler dahil tam 3,5 ay sürekli korse giydim.korsenin inanılmaz yararını gördüm büyük ölçüde o toparladı göbeğimi.Eve geldiğimde 5 aylık gibi karnım vardı. Ama esas sıkılaşma 4,5 aydan sonra oldu. vucüt zamanla topluyor kendini .

Dert etmeyin ama çok kalorili şeylerden uzak durmak şart galiba.

Benim ise merak ettiğim başka bişi var bu selülitler regl olunca geçiyor diyorlar ben henuz regl olmadım bu teori doğrumu acepbilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…