S
seymakoca
Ziyaretçi
- Konu Sahibi seymakoca
-
kızlar tek çözüm spor yapmak.ben beden eğitimi öğretmeniyim.oğlum 6.5 aylık şuan.3.aydan sonra spora başladım.şuan eski formuma döndüm.göbek eritmenin 2 önemli hareketi var.evdede yapabileceğimiz mekik ve sopa hareketi.mekiği hepimiz biliriz.sopa hareketide 1-1.5 metrelik sopayı omzumuza koyuyoruz ,ellerimizle sabitliyoruz.ayakta durup sağa sola hızlı şekilde dönüyoruz.bu hareket karın kaslarını çok iyi çalıştırır.ve düzenli uygulandığında kısa sürede olumlu sonuçlar alabilirsiniz.dert etmeyin.istersek göbeği yok edebiliriz arkadaşlar..
canım sen normal doğummu yaptın yoksa sezeryanmı ben sezeryan oldum bebeğim 2.5 aylık geçen gün mekik çekeyim dedim 1 haftadır ameliyat yerim ağrıyor.
cnm ben de sezeryan yaptım.doktorum 3 aydan sonra kendimi çok fazla zorlamadan spora başlayabileceğimi söylemişti.önce az az yaptım hareketleri.sonradan artırdım.örneğin sabah akşam 15 le başladım. sonra sabah akşam 25-30 derken en sonunda 70-75 e çıkardım..
[her 25 ten sonra 10-15 saniye dinlenip] cnm sayısını kendine göre ayarla sende.şimdilik zorlama fazla olur mu?
valla hafta içi doktora gitmeyi düşünüyorum çok fazla ağrım var çektiğim mekiklerden sonra aslında çok fazlada çekmedim 10-15 tane ama bilmiyorum ilk zamanlar sendede ağrı olmuşmuydu?
cnm geçmiş olsun yaa,demek doktora gidecek kadar çok ağrıyor.ben ilk zamanlar yavaş yavaş yaptığım için pek ağrım olmadı.hızlı yaptında acaba o yüzden mi çok ağrıdı,çok yüklenmekten.inşallah doktora gitmene gerek kalmadan geçer ağrıların..
a.s. arkadaşlar doğum yapalı 40 gün oldu..ama şu göbekten kurtulamıorum :çok üzgünüm:
hamileliğimden önce hiç göbğim yoktu ama doğmdan sonra doğal olarak kaldı..daha iner diyorlar ama ynede kalr bence..
nar çekirdeği yağı warmış wicudu sıkılaştırıyormuş netten baktım.kullanan warmı yaa ondan alsam başka n yapabilrm yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkrler.. :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?