How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

göbek sorunum war yardım istiyorummmm..

• Konu Sahibi Konu Sahibi seymakoca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

seymakoca

Ziyaretçi
a.s. arkadaşlar doğum yapalı 40 gün oldu..ama şu göbekten kurtulamıorum :çok üzgünüm:
hamileliğimden önce hiç göbğim yoktu ama doğmdan sonra doğal olarak kaldı..daha iner diyorlar ama ynede kalr bence..
nar çekirdeği yağı warmış wicudu sıkılaştırıyormuş netten baktım.kullanan warmı yaa ondan alsam başka n yapabilrm yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkrler.. :1rolleyes:

ahhh be canım dur bakalım hele daha yeni doğum yapmışsın sen bence nar çekirdeği falan şimdilik düşünme emzirme dönemin daha çok yeni bebeğine daha çok süt yapıcı şeyler yemeye gayret et bence hayatım bi süre sonra zaten gidecektir tabi biraz egzresiz klasik olsada biraz boğazımızı kesçez yavaş yavaş bak ben doğum yapmadan önce 53 kilo idim şimdi 60 kiloda kaldım göbek desen hiç gitmedi ki yemekle aram olmamasına rağmen ben doğum yapalı 1 sene oldu daha yeni yeni gitmeye başladı ama inan hala var:1no2:

bu arada ikiz doğumum oldu yerimseniben

benim de hiç göbeğim yoktu doğumdan önce şimdi var çok canım sıkılıyo kendimi dev gibi hissediyorum sanki giydiğim hiç bi şey yakışmıo :( gerçi daha 3. ayında bebeğim

canım benimde o zamanlar göbeğim vardı çok üzülüyordum hatta ilk iki hafta falan 6 7 aylık hamile gibiydim.bebeğim 3-4 aylıkken hiç kalmadı dümdüz oldu hiç korkma.herkesin vücuduna göre değişir tabide geçebilir hiç merak etme.

ben aynaya bakınca saçımıbaşımı yolmak istiyorum offfffffffff

dğum yapalı 3 ay oldu ama hala göbeğim var:(( mağazalara gitmek istemiyorummmmmmmmmmmm

kızlar tek çözüm spor yapmak.ben beden eğitimi öğretmeniyim.oğlum 6.5 aylık şuan.3.aydan sonra spora başladım.şuan eski formuma döndüm.göbek eritmenin 2 önemli hareketi var.evdede yapabileceğimiz mekik ve sopa hareketi.mekiği hepimiz biliriz.sopa hareketide 1-1.5 metrelik sopayı omzumuza koyuyoruz ,ellerimizle sabitliyoruz.ayakta durup sağa sola hızlı şekilde dönüyoruz.bu hareket karın kaslarını çok iyi çalıştırır.ve düzenli uygulandığında kısa sürede olumlu sonuçlar alabilirsiniz.dert etmeyin.istersek göbeği yok edebiliriz arkadaşlar..

aaa süpermiş ben bu hareketin bu kadar etkili olduğunu düşünmüyordum yarındn itibaren denemeye başlayacağım

Bende o göbeğin ebedi bende kalacağını düşünüyordum ama 4. ayın sonunda eridi gitti şimdi karnım dümdüz.

çokk saolun arkadşlar.. süper moral oldu bnm için ama kalır die çok korkuyorum..inşş.. kalmaz..sarkık bi göbek kıyafetlerde çok kötü görünüyor sürekli korseyle dolaşıyorum ewde bilee ... o kadr takıntılıyımki anlatamamm..:1no2:

kızlar tek çözüm spor yapmak.ben beden eğitimi öğretmeniyim.oğlum 6.5 aylık şuan.3.aydan sonra spora başladım.şuan eski formuma döndüm.göbek eritmenin 2 önemli hareketi var.evdede yapabileceğimiz mekik ve sopa hareketi.mekiği hepimiz biliriz.sopa hareketide 1-1.5 metrelik sopayı omzumuza koyuyoruz ,ellerimizle sabitliyoruz.ayakta durup sağa sola hızlı şekilde dönüyoruz.bu hareket karın kaslarını çok iyi çalıştırır.ve düzenli uygulandığında kısa sürede olumlu sonuçlar alabilirsiniz.dert etmeyin.istersek göbeği yok edebiliriz arkadaşlar..

canım sen normal doğummu yaptın yoksa sezeryanmı ben sezeryan oldum bebeğim 2.5 aylık geçen gün mekik çekeyim dedim 1 haftadır ameliyat yerim ağrıyor.

canım sen normal doğummu yaptın yoksa sezeryanmı ben sezeryan oldum bebeğim 2.5 aylık geçen gün mekik çekeyim dedim 1 haftadır ameliyat yerim ağrıyor.

cnm ben de sezeryan yaptım.doktorum 3 aydan sonra kendimi çok fazla zorlamadan spora başlayabileceğimi söylemişti.önce az az yaptım hareketleri.sonradan artırdım.örneğin sabah akşam 15 le başladım. sonra sabah akşam 25-30 derken en sonunda 70-75 e çıkardım..
[her 25 ten sonra 10-15 saniye dinlenip] cnm sayısını kendine göre ayarla sende.şimdilik zorlama fazla olur mu?

cnm ben de sezeryan yaptım.doktorum 3 aydan sonra kendimi çok fazla zorlamadan spora başlayabileceğimi söylemişti.önce az az yaptım hareketleri.sonradan artırdım.örneğin sabah akşam 15 le başladım. sonra sabah akşam 25-30 derken en sonunda 70-75 e çıkardım..
[her 25 ten sonra 10-15 saniye dinlenip] cnm sayısını kendine göre ayarla sende.şimdilik zorlama fazla olur mu?

valla hafta içi doktora gitmeyi düşünüyorum çok fazla ağrım var çektiğim mekiklerden sonra aslında çok fazlada çekmedim 10-15 tane ama bilmiyorum ilk zamanlar sendede ağrı olmuşmuydu?

valla hafta içi doktora gitmeyi düşünüyorum çok fazla ağrım var çektiğim mekiklerden sonra aslında çok fazlada çekmedim 10-15 tane ama bilmiyorum ilk zamanlar sendede ağrı olmuşmuydu?

cnm geçmiş olsun yaa,demek doktora gidecek kadar çok ağrıyor.ben ilk zamanlar yavaş yavaş yaptığım için pek ağrım olmadı.hızlı yaptında acaba o yüzden mi çok ağrıdı,çok yüklenmekten.inşallah doktora gitmene gerek kalmadan geçer ağrıların..

cnm geçmiş olsun yaa,demek doktora gidecek kadar çok ağrıyor.ben ilk zamanlar yavaş yavaş yaptığım için pek ağrım olmadı.hızlı yaptında acaba o yüzden mi çok ağrıdı,çok yüklenmekten.inşallah doktora gitmene gerek kalmadan geçer ağrıların..

1 haftadır bekliyorum geçer mi acaba diye ama hiç bir gelişme yok hala devam ediyor birgünde 30-40 tane çektiğim oldu ondan sonra geçmiyor ağrılar o yaptığım anda birşey olmadığı için fazla çektim şimdi duramıyorum bakalım doktor bi baksında inşallah kötü birşey demez

a.s. arkadaşlar doğum yapalı 40 gün oldu..ama şu göbekten kurtulamıorum :çok üzgünüm:
hamileliğimden önce hiç göbğim yoktu ama doğmdan sonra doğal olarak kaldı..daha iner diyorlar ama ynede kalr bence..
nar çekirdeği yağı warmış wicudu sıkılaştırıyormuş netten baktım.kullanan warmı yaa ondan alsam başka n yapabilrm yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkrler.. :1rolleyes:

40 gün kısa bir süre aslında bunu söylemek için..benim kızım 6 aylık..doğumda yaklaşık 21 kilo aldım ve şuan 20 kilo verdim.bu birazda bence bebeğinizin zorluğuyla alakalı.benim uzunca bir süre uykusuz ve yorgun geçti..ama bence üzülme çünkü doğum sonrası ben doğum yapmamıl gibiydim..sanki bir bebek daha var gibiydi..ama kilo ile beraber zamanla o da gidiyor..ve tabiki spor..herne kadar ben yapamasam da bence en iyi çözüm..

Simdilerde, gobegi popoyu vs. dusunmek lohusa depresyonunu andiriyor. Bence bunlari bosver,meleginin guzelligini dusun, ona bak onu izle, bir mucizeye taniklik ve ev sahibeligi yapmanin verdigi hazzi yasa.. O mucizenin kokusunu icine cek..

Kilo vs. derdine de hic takilma. Kendine sorun etme. 6 ay icin sadece bebegini (maddi-manevi) doyurmayi dusun. Ona konsantre ol. Daha sonra da (tabii kalirsa) kilolarin icabina bakarsin.
Biraz spor hafif bir diyet.. Hersey yoluna girer. Benim 2 kizim var ve eski kilomdan 2 kilo eksigim, gobek de neredeyse hic kalmadi.. Velhasil i kelam, bu gunler cok degerli, bir daha hic 40 gunluk olmayacak.. Melegine konsantre ol..

Ya arkadaşım 40 gün olmuş daha insaf ,kendine bunu dert etmemelisin!!!
Annelerimizin zamanında hamileler hep tombikti öyle bilirdik öyle görürdük normali buydu ama şimdi bir bakıyorum hamileliğin başından sonuna kadar bir kilo telaşı alıp başını gidiyor,sanki en az kilo alan en iyi hamile yada doğumdan sonra hemen eski kilosuna dönen en iyi anne,yok böyle birşey arkadaşlar.Bu durumun duayeni Ebru Şallıyada saygılarımı gönderiyorum

Back