gobek sorunsali(bu cumleyi kullanmak banada nasip oldu sonunda);)

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.342
13.018
248
herkese iyi aksamalar.bir gun buraya nasil zayiflarim diye konu acacagim hic aklima gelmezdi.neyse konuya geciyorum 26 yasindayim.1.72 boyunda 64 kiloyum.disardan bakildiginda kilolu gorunmuyorum ama benim derdim gobegim.goren 4 aylik hamile sanir hata bazem soruyorlar hamile misin diye.normalde hic tinlamam cunku yillarca kilo almak icin cok ugrastim.gobegim disa cikik sanki hamileymisim gibi bu yuzden kiyafetlerde ozellikle etek ve elbiselerde cok sorun oluyor.ben bu gobegimi nasil yok ederim.lutfen yardimci olun.kilo vers butun vucudumdan gidiyor.ben sadece gobegim gitsin istiyorum.

Günde üç litre su içip mekik cekerek hamilelikten kalan göbeği eritmistim ki göbeğimde 16 kilo yağ vardı 10 kilosu böyle gitmişti

Diyet gunlukleri sayfasinda buna dair yiginla konu var, takimlar falan... Oradan daha cok destek ve bilgi alabilirsin sanirim.

baktim ama onlar her yerden kilo vermek istiyo ben sadece gobek gitsin istiyorum

Gobek cevresinden kilo almanin iki sebebi: sekerli besinler ve hareketsizlik. Abur cubur, ekmek, sekerleme, hamur isi, sekerli/asitli icecekler cart curt tuketmiceksin. Meyveyi bile olculu yemeye calisacaksin. Mekik falan karin kaslarini guclendirir sadece tabi ki yapmaya devam et ana yagi eritmek icin cardio yapman sart.

netten bak canım göbek eriten egzersizlere düzenli yap ve aynı zamanda göbek yapan yiyeceklerden uzak dur.

Son 1 ay içinde düzenli yürüyüş, günde 2 litre su, akşam saat 8'den sonra meyve dışında hiç bir şey yemeyerek 9 kilo verdim. Bir de asitli içecekleri bıraktım ve şekeri minimuma indirdim.

Gobek cevresinden kilo almanin iki sebebi: sekerli besinler ve hareketsizlik. Abur cubur, ekmek, sekerleme, hamur isi, sekerli/asitli icecekler cart curt tuketmiceksin. Meyveyi bile olculu yemeye calisacaksin. Mekik falan karin kaslarini guclendirir sadece tabi ki yapmaya devam et ana yagi eritmek icin cardio yapman sart.
en onemli iki sarti yerine getiriyorum zaten.saydiginiz yiyeceklerin hepsini tuketiyorum.hareketsizim de bu aralar basladim yuruyuse

bi kac yerden okudum kimisi etkisi yok diyor.her gece 1 saatlik hizli tempo yuruyorum.
Bölgesel zayıflama istiyorsunuz anladığım kadarıyla bunun için karın kaslarını çalıştıracak aktiviteler gerekli, YouTube dan zengin içerikler bulabilirsiniz bu konuda

Klasik şeyleri biliyorsun zaten tuz şeker un tüketme, tüketiyorsanda en aza indirmeye çalış, ekmeği tuzu kesmesen bile şeker ve tatlıyı kes sırf şekeri bile kessen bir ay içinde inanılmaz fark görürsün. Onun yerine meyve tüket.
Ve asıl şey,
Sabah aç karnına bir limonu bir bardak suya sık birde bir çorba kaşığı sirke koy iç, tadını umursama. Gün içindede içtiğin suyun içine bir dilim limon koy kalın dilim, her gün yenisini koyarsın, akşamda yemekten yarım saat sonra sabahki söylediğim şeyden iç, yürüyüşe çık yarım saat tempolu yürü hergün aynı saatte, ondan sonra bir şey yeme, gerçekten bir ayda fark ediyor.
Mekiği yapmak zor gelsede yap, kasların yavaş yavaş güçlenir, tam yapamasanda olduğu kadar o da etki eder.

kadin doguma gittinizmi hic pko olabilrmisiniz acaba gobek bolgesi yagli demissiniz

Back
X