- 23 Nisan 2012
- 280
- 48
-
- Konu Sahibi zeynep2012
yok hiç acımadı ama düzgün bir yere yaptırmak önemli sonrasındada çok şükür acı çekmedimAcıdı mı deldirirken ...bende istiyorum da...
Merhaba bende göbeğimi deldireli 2 ay oldu
İlk Zaman'lar bende bakım yaptım tabi biraz
Ama şuan alt topunun altında et gibi bir şey ve korktup tekrar biokadin ve fucidin krem kullanmaya başladım
Bunları yaşayanlar var mı ne yapabilirim ?
O et gibi bir şey Nasıl geçer :s
Evet zaten ilk delindiğinden beri titanyum var şuanlık değiştirmeyi düşünmüyorum en azından bu tür sıkıntılar geçene kadar,tuzlu suyu duymuştum fakat anlattığın gibi çok fazla sürmemiştim.Gerçekten çok teşekkür ederim canımı çok sıktı çünkü bu durum peki ne kadar süre yaptın? Çok zaman aldı mı ?İyi bakım sayesinde geçiyor benden de çıkmıştı tuzlu suyla geçirdim bi bardak suya baya bir tuz atıp karıştırdım bardağı göbeğime koydum sıkıca kapatıp çalkaladım iyice kızarıklığı iltihabı falanda alıyor birde titanyum tak hep ucuz piercinglerin güzelliğine kanıp takmaa
hala iltihap akıyo muEvet zaten ilk delindiğinden beri titanyum var şuanlık değiştirmeyi düşünmüyorum en azından bu tür sıkıntılar geçene kadar,tuzlu suyu duymuştum fakat anlattığın gibi çok fazla sürmemiştim.Gerçekten çok teşekkür ederim canımı çok sıktı çünkü bu durum peki ne kadar süre yaptın? Çok zaman aldı mı ?
iltihap yok sadece et parçası varhala iltihap akıyo mu
bence bir de doktora gitiltihap yok sadece et parçası var
Tuzlu suyu yapmaya başladım 2 gün oldu anlattığınız gibi bardağı karnımda bi 10-15 dk tutuyorum şuan daha iyi gibi bugün öyle düşünüyorum yapmaya devam edeceğimDoktora falan şimdi gerek yok bence tabi sana kalmış,benim çevremdeki herkesde et çıkmıştı gece yatmadan önce yapıyorum hala hergün tuzlusuyu.Eğer illede göstermek istiyorsan yaptırdığın yere gösterebilirsin
Bugün daha da küçüldü size ne kadar teşekkür etsem azTuzlu suyu yapmaya başladım 2 gün oldu anlattığınız gibi bardağı karnımda bi 10-15 dk tutuyorum şuan daha iyi gibi bugün öyle düşünüyorum yapmaya devam edeceğim
Eskisine göre çok çok iyi ..Önemli değil şimdi nasıll
Eskisine göre çok çok iyi ..
Et git gide küçülüyor her gün neredeyse uyguluyorum karışımı
Mucize gibi bir şey ...
Ancak ne zamana kadar uygulanabilir bilmiyorum siz yapıyorsunuz galiba hala dimi
Evet çok güzel bir şey yaEvet ben hala yapıyorum bendede hafif kızarma oldu diye yapıyorum geçiriyor benimkinide