Çocuk Hastalıkları Göbek fitigi ameliyatı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sorusormak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2021
5
0
1
30
Merhaba sevgili anneler 5 yaşındaki kızım için göbek fıtığı ameliyatı dediler bu ameliyat zor bir ameliyatmi yatış veriliyormu olunca veya olmadan önce nasıl yol izleniyor ve birde Bi sorum var kendimde hamileyim düşük tehlikem var sizce bu ameliyatı ertelemelimiyim lütfen bizim gibi bu ameliyatı olmuş veya olacak varsa bilgi verebilirmi

Benim annem oldu göbek fıtığı ameliyatı.
Ama safra kesesi ameliyatı olurken göbek fıtığı fark edilmiş ikisini birlikte oldu.
O yüzden net cevap veremiyorum.
Sizin çocuğunuz biraz büyükmüş ben bebeklerde çok ağlamaktan göbek fıtığı olan ve ameliyat olan duymuştum.
Bir gece hastanede yatiliyor tek bildiğim bu
Gecmiş olsun 🙏

Kendimi bildim bileli göbek fıtığım vardı, hatta bi hamilelik yaşadım ve hiç sorun olmamıştı. 34 yaşındayım 2 ay önce karın ağrısıyla başladı, 2 hafta önce göbek deliğimde acı ve ağrı başladı, genel cerrahiye gittiğimde fıtık boğulması teşhisiyle acil ameliyata alındım. Açık ameliyat ama göbeğin altında 3-4 cm lik bir kesi yapılmış. Hamile kalma ihtimaline karşı yama koymadım iki kat diktim dedi doktor. Kesinlikle ağır kaldırmamak gerekiyor ameliyat sonrası ağrı yapıyor, biraz dikkat etmek gerekiyor.

Back