Yağsız yoğurdun göbek yağlarının %81 inin tek başına erittiği ABD Tennesse Üniversitesinde yapılan araştırmalar da ortaya kondu. Ayrıca zencefilin yağ yakıcı özelliği aşikar. Yine zerdeçalın hazmı kolaylaştırdığı ve ödem attırdığı bilinmekte. Tarçınıda zayıflamaya yardımcı olduğu bilimsel kanıtlanmıştır...
Aktara gidin, her biri yirmi gram olmak üzere toz tarçın, toz zencefil ve toz zerdeçal alın. Eve gelince bu baharatları cam kavanoz içinde iyice karıştırın, kapağını kapatın.
Gece uyumadan üç saat önce bir kâseye 250 gram yani yaklaşık bir su bardağı yağsız yoğurdu alın. İçine, cam kavanozdaki baharat karışımından bir tatlı kaşığı ekleyip iyice karıştırın.
Yoğurdu yiyin ve uyuyana kadar bir litre kadar su için. Göbek eritme karışımını uygulayacağınız gün, bir saat boyunca tempolu yürüyüş yapın ve karın eriten egzersizleri 15 dakika yapın ki vücudunuzu yağ yakmak için uyarın. Sabah uyandığınızda karnınızda incelme olduğunu, göbeğinizin erimeye başladığını göreceksiniz. Zencefilli yoğurdun tadı ilk başta hoşunuza gitmeyebilir ama sabah uyandığınızda daha sıkı bir karın görmek daha çok hoşunuza gidecektir. Sabah dümdüz karınla uyanmak süperdi!
kardeşim bu baharatları kullanıyor ama ne yediklerine dikkat ediyor nede spor yapıyor tabi sonuç hiç bir işe yaramıyor arkadaşlar zaten günde 1 saat yürür yediklerimizede dikkat edip 15 dakikada karın kaslarını hergün çalıştırırsak göbeğimizde de erir kiloda veriririz boşuna ağzınızın tadını bozmayın sade yoğurt yiyin mümkünse ev yoğurdu birde haşlanmış yumurta tüketmeye çalışın bol su sebze ayran bende çok işe yaradı hiç bir kür yapmadım ama sıkılaşsın diye biberiye yağı sürüp ya yürüyüş yada ev işleri yaparak incelmesini sıkılaşmasını sağlıyorum baya işe yarıyor ve sürekli karnımı içime çekerek kaslarımı çalıştırmaya çalışıyorum faydasını gördüm hepimize kolay gelsin
arkadaşım neden hevesimizi kırıyorsun hiç anlamıyorum
arkadaşım doğruysa doğru yanlış demedik bizde zaten buna başka alternatif arıyoruzHeves kirmaktan ziyade dogru olani soylemis zaten onun yazdiklarini yazan herkes zayiflar ki.. Yanlismiyim?
Ayrica ben ogurmekten yiyemedim ama alternatifi pulbiber limon yogurt kurunu yapiyorum iki haftadir.
saol cnm önerin içinLaydagresif cim alternatif olarak pulbiber limon yogurt olabilir bence ben onu yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?