göbek eritmek hakkında

Visneee

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2012
2
0
16
İstanbul
Selam.
Ben aslında bu sitenin yaş ortalamasından biraz küçüğüm. :)
Sıcak suyla kilo vermeyi duydum ben de, ama bir kaç yerde bunun kiloları iki veya üç gün sonra geri aldırdığını okudum. merak ettim şimdi. aslında çok fazla kilom yok boyum kısa ve göbeğim var biraz. ama bilmiyorum dalga geçilmesinden sıkıldım ben ya. 1,55 boyunda 57 kiloyum. günde 20 mekik çekip zıplayabildiğin kadar zıplamak ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama onu da yapıyorum işte.
hani küçüğüm diye de öyle ilkokul 4. 5. sınıfa falan da gitmiyorum :)
sadece okulda benimle dalga geçilmesinden bıktım. koskoca sınıfta herkes manken gibi olur da benim 3 kilo fazlam mı olur ya ?
bacaklarım normal yani acaip kalın değil, kollarım da ince ama göbeğim var.
önerileriniz varsa onları da bekliyorum.
diyet yapamam bu arada bir iki kilo fazla için diyet yapmama izin verilmiyor.

hı bi de sanırım psikolojimden olsa gerek bu aralar bir şey yemiyorum. 2-3 kaşıktan sonra doyuyorum. tüm gün su içip çok az yemek yiyorum. öğle yemeğini de genelde atlıyorum. böyle yapmak da kilo aldırıyomuş sanırım. geçen seneden beri bayağı bir kilo verdim şimdi o kiloları geri almak da istemiyorum. bu alışkanlığımı düzenlemek için ne yapabilirim :S

Yaşın kaç ? :) canım 9 hayat çayı içebilirsin forumda var işe yaradığını söyluyorlar bir bak istersen ..

canım sadece göbekse sorun mekiğin yanında bir de yere bir kibrit kutusu kibriti dağıt, sonra onları tek tek eğilip kalkarak topla. farkına varmadan egzersiz yapmış olursun sıkılmadan. hiç yoktan iyidir

canım sadece göbekse sorun mekiğin yanında bir de yere bir kibrit kutusu kibriti dağıt, sonra onları tek tek eğilip kalkarak topla. farkına varmadan egzersiz yapmış olursun sıkılmadan. hiç yoktan iyidir

ilk defa duydum bunu..iyi fikirmiş bu..insan birşey olmayınca istemez yani spor yapmaktan çabuk sıkılan yada sevmeyen insana zor
gelir eğilip kalkmak ama dağınıklık olursa mecbur hissedecek ve yapacaktır..öyle göbekli değilim çok ama benimde işime yarıyacak dediğin sağol :)

hoplama zıplamaya meraklıysan youtube da bodyrocktv arattır yapabilirsen ordaki hareketleri gayet forma girersin ama bence en iisi yüzmeye yazıl omuz ve sırt kasın da çalısır ,
duruşun değisir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…