Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar göbek eritmek için ne yapabilirim?Çok kilolu değilim ama göbeğim var biraz ee yaz da geliyor birşeyler yapmak lazım şimdiden yavaş yavaş:)))
lanet olası yağlar ve zayıflığa rağmen lanet olası simit görünüm :)
ama lanet etmekle gitmiyor bişi ler yapmalıyız benim yeni favorim en yakın zamanda netten alacağım
BİR HULAHOOP HANİE BELDE ÇEVRİLEN ÇEMBER :) EVVET OYUNCAKÇILARDAN TEDARİK EDİLEN UCUZ BASİT VE HAFİFLER BİR İŞE YARAMIYORMUŞ SPOR MAZLEMELERİNİN İÇİNDE SATILIYOR SELEX DİE Bİ GİRİN BAKALIM SATILANLAR 3 ADET VAR BEN KESİNLİKLE BİR ADET EDİNECEĞİM VE BEL İNCELTİCİ KARIN SIKILAŞTIRICI BİR ALET OLAN HULAHOOP İLE UMARIM 4 AY İÇİNDE (tatile gitmeden) KARNIMDAN KURTULCAM 55 KILOYUM AMA TABE BİR KIZIM VAR ALLAH AŞÜKÜR VE BİRAZ KARNIM :)
arkadaşim iyi hoş söylüyorsun da daha önce denemedin sanırım hola hop çevirmek o kadar kolay bi iş değil. Öğrenmek bile uzun zamanını alır bel bölgene taktınmı oranda kalmaz o kolay kolay çevirmeyi öğrenmen gerekayrıca belde kalır bunu simit bölgesinde tutmak orada cevirmek çok daha zor. 6 yıl önce falan ortaokulda :) hola hopla oyun falan düzenlemiştik müsamerelerde yaklaşık bir yıl kullandım 5-10 ceviriyosun düşüyodu başlangıçta sonradan uzun tutmayı başardık tabi :) gerçi kaç ay geçmiş sen öğrenmişssindir belki :) başarılar....