- 2 Aralık 2020
- 1.968
- 1.444
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al benden de o kadar göbek asla gitmiyor ama ben şöyle yapmıştım zamanında tabi şuan midem kabul etmiyorkızlar selam
göbeğimin çıkmasına engel olamadım bir türlü geldi yapıştı pandemiden dolayı boğaza sahip çıkmazsak olacağı bu. .
göbek eritme için uyguladığınız bir yöntem var mı acaba
İşe yaramışmıydı cidden yaaAl benden de o kadar göbek asla gitmiyor ama ben şöyle yapmıştım zamanında tabi şuan midem kabul etmiyor
Yeşil çay 1 tatlı kaşığı
1 adet maden suyu
2 tutam tarçın
bunu demleyip 1 litre suyun içine karıştırıp içmek gün içinde bu
Akşam
1 kase ev yoğurdu
1 tutam pul biber
7 damla.limon
Hayır akşam 6 da yemeğini yersin normalİşe yaramışmıydı cidden yaa
Gun içinde 1 kere yediğine dikkat
Akşamları sadece yemek için mi bu sadece bu
Günde 1 bardakta yeşil çay dediğiniz sudanHayır akşam 6 da yemeğini yersin normal
Yatmadan 2 saat önce de yoğurt yaparsın hep tok tutuyor hem metabolizma çalıştırıyor yaklaşık 108 kilodan 90 kiloya kadar düşmüştüm ama yemek porsiyonlarin normal olmalı dengede tutman lazım abur cubur şekerli un asla yok bol bol su icincede ödem gidiyor
Günde 1 bardakta yeşil çay dediğiniz sudan
Günde 1 bardakta yeşil çay dediğiniz suda
Sabah demleyeceksiniz 1 litre kadar bitene kadar içeceksiniz bir anda içmeyin tabi gün icine yayın ve de arada normal su da tüketinGünde 1 bardakta yeşil çay dediğiniz sudan
Çok tşk ederimSabah demleyeceksiniz 1 litre kadar bitene kadar içeceksiniz bir anda içmeyin tabi gün icine yayın ve de arada normal su da tüketin
Rica ederim kolay gelsinÇok tşk ederim
Sabahları uyanır uyanmaz biri limonlu 2 bardak su akşamlarıda yatmadan 1-2 saat önce yeşilçay benim göbeğimdeki şişkinliğe çok iyi geldikızlar selam
göbeğimin çıkmasına engel olamadım bir türlü geldi yapıştı pandemiden dolayı boğaza sahip çıkmazsak olacağı bu. .
slm canım var benim oyle bi yöntemim orkide34 ögrenmek istresen yardımcı olurumkızlar selam
Sevinirim lütfenslm canım var benim oyle bi yöntemim orkide34 ögrenmek istresen yardımcı olurum
Bölgesel zayıflama ürünleri var ben kullanmıştım. Evden çıkılamayan bu günlerde ilaç gibi, deneyebilirsin canımkızlar selam
İşe yarıyor mu onlar ? Mesela siz ne kullandınızBölgesel zayıflama ürünleri var ben kullanmıştım. Evden çıkılamayan bu günlerde ilaç gibi, deneyebilirsin canım
Yürüyüş ve az yemek sanırım bende böyle yapacağım daha iyiBenim de bir az göbüşüm çıkmış, yaz da geliyor. Her gün yapabildiğim kadar yürüyüş yapacağım ve az az sık sık yemeye geçeceğim. Bir hafta on güne toparlarım. Bir az çıktı mı böyle yapıyorum gidiyor
Evet en rahatı insanı yormayanı bu. Zaten havalar sıcaklaşınca ekmek et ağır yemekleri canım hiç çekmiyor. Bunun da yardımı olurYürüyüş ve az yemek sanırım bende böyle yapacağım daha iyi
Ben faydasını gördüm canımİşe yarıyor mu onlar ? Mesela siz ne kullandınız
az’i yalniz birakmayin korkarBenim de bir az göbüşüm çıkmış, yaz da geliyor. Her gün yapabildiğim kadar yürüyüş yapacağım ve az az sık sık yemeye geçeceğim. Bir hafta on güne toparlarım. Bir az çıktı mı böyle yapıyorum gidiyor