Göbek eritme kürü

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Günümüzde çoğu insanımızın sorunu göbek.Hatta zayıf olup göbeğinden şikayet edenlerle bile karşılaşıyorum.Erkeklerde bu pek problem değilmiş gibi gözüküyor.Sizcede öylemi acaba?"Göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer" savunmasından sizi kurtaracak bir kaç önerim olacak;

1.TARİF:
Avokado Yaprağı
Yeşilçay
Kiraz Sapı
Mısır Püskülü
Rezene
Mate
Funda

Hazırlanışı:Bir bardak sıcak suya harmanlanan bitkilerden 1 tatlı kaşığı yada 1 tutam atıyoruz.5 dakika demlendirip tatlandırmadan içiyoruz.Eğer acı olduysa limon sıkarak içebilirsiniz.

2.TARİF:
Susam Yağı
Biberiye Yağı
Okaliptus Yağı
Kekik Yağı
Limon Suyu

Hazırlanışı:Yağları ve limon suyunu eşit miktarda karıştırıp karnımıza sürüyoruz streçle sarıp 1 saat bekledikten sonra duruluyoruz.Haftada 3-4 kere yapabilirsiniz.

Annem antalya da oturuyor kızım avakoda yaprağı topladım sana abinle yollacağım tarif var demişti kiraz sapı da söyledi heheh İşe yarar inşallah

İşe yarıyorsa yapılır :))))))

bu neden içilmesin.tadı kötü değildir.içmedim.yalnız liptonun form plus çaylarından içitim.içiyorum.mesala içinde kiraz sapı,mate,biberiye,rezene,funda,maydonoz var.şekersiz içiyorum hemde.

biberiye çok fayda ediyor ben sade 2 tutam atıp sıcak suya içiyorum aşırı faydasını gördüm:)

bunu içersem sanırım 5 gün kendime gelemem :)

ben göbek eritme bandı aldım. yatmadan yapıştırıyorum. 2 gündür kullanıyorum. elimi göbeğime koyduğumda hissediyorum fazlalıkların gittiğini:)

ya bende göbekten şikayetçiyim..kendim zayıfım ama göbek bana ait değil sanki...masabaşı işte oturuyorum son 1 senedir çıktı bu problem..bende geceleri limonlu ayran içip yatıyorum bakalım faydası olacakmı..birde aklıma şu geldi bi krem var arkadaşım satışını yapıyor biber kremi diye geçiyor acaba ondan alıp kullansam faydası olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…