Günümüzde çoğu insanımızın sorunu göbek.Hatta zayıf olup göbeğinden şikayet edenlerle bile karşılaşıyorum.Erkeklerde bu pek problem değilmiş gibi gözüküyor.Sizcede öylemi acaba?"Göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer" savunmasından sizi kurtaracak bir kaç önerim olacak;
Hazırlanışı:Bir bardak sıcak suya harmanlanan bitkilerden 1 tatlı kaşığı yada 1 tutam atıyoruz.5 dakika demlendirip tatlandırmadan içiyoruz.Eğer acı olduysa limon sıkarak içebilirsiniz.
2.TARİF:
Susam Yağı
Biberiye Yağı
Okaliptus Yağı
Kekik Yağı
Limon Suyu
Hazırlanışı:Yağları ve limon suyunu eşit miktarda karıştırıp karnımıza sürüyoruz streçle sarıp 1 saat bekledikten sonra duruluyoruz.Haftada 3-4 kere yapabilirsiniz.
Günümüzde çoğu insanımızın sorunu göbek.Hatta zayıf olup göbeğinden şikayet edenlerle bile karşılaşıyorum.Erkeklerde bu pek problem değilmiş gibi gözüküyor.Sizcede öylemi acaba?"Göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer" savunmasından sizi kurtaracak bir kaç önerim olacak;
Hazırlanışı:Bir bardak sıcak suya harmanlanan bitkilerden 1 tatlı kaşığı yada 1 tutam atıyoruz.5 dakika demlendirip tatlandırmadan içiyoruz.Eğer acı olduysa limon sıkarak içebilirsiniz.
2.TARİF:
Susam Yağı
Biberiye Yağı
Okaliptus Yağı
Kekik Yağı
Limon Suyu
Hazırlanışı:Yağları ve limon suyunu eşit miktarda karıştırıp karnımıza sürüyoruz streçle sarıp 1 saat bekledikten sonra duruluyoruz.Haftada 3-4 kere yapabilirsiniz.
bu neden içilmesin.tadı kötü değildir.içmedim.yalnız liptonun form plus çaylarından içitim.içiyorum.mesala içinde kiraz sapı,mate,biberiye,rezene,funda,maydonoz var.şekersiz içiyorum hemde.
ya bende göbekten şikayetçiyim..kendim zayıfım ama göbek bana ait değil sanki...masabaşı işte oturuyorum son 1 senedir çıktı bu problem..bende geceleri limonlu ayran içip yatıyorum bakalım faydası olacakmı..birde aklıma şu geldi bi krem var arkadaşım satışını yapıyor biber kremi diye geçiyor acaba ondan alıp kullansam faydası olurmu?