• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göbek eritme kürleri neler ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Neris
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Neris

Yusuf Abrek
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
1.391
1.077
133
35
Kızlar bazı bayanlar gibi benimde göbek kısmında sorunum var aynı zamanda da bazen kondüsyona başladım daha 6. seanstayım bir şekilde 10 gün sonra zayıflama belirtileri olacak ama ben spor yaparken özellikle göbek kısmım fazla olduğu için ona has kür bildiğiniz var mı bu yoğut kürü sanırım işe yarıyor sanırım. yapıp da uygulayanlar veya cevresinde bu şekilde göbek eriten varsa yazarsa memnun olurum bir şekilde hızlandırmak istiyorum 38 beden olmak istiyorummm :(

Cnm hiç bir kür göbek çevresine etki etmez vücuda genel yayıldığı için olmuyor malesef bölgesel zayıflamada egzersiz şart. Bide karbonhidrat ve şekeri kes tamamen ki vücudundaki gereken enerjiyi yap depolarından alsın anca öyle gider göbek

sporla beraber kendime dikkat ediyorum ekmeği kesmiştim zaten olsa olsa 1dilim yiyorum diyelim o da kücük. şeker desen o da azalttım. arada hamur işi kaçıor ama malum dışarda misafirlikte olunca kaçıyor ama dediğim gibi rahatsız oluyorum artık. Bir zaman hareketsiz kaldım 38 bedebden 42ye çıktım. Kıyafetlerim olmuyor hedefim 38 beden olmak ama şuan ki kücük hedeim o göbekten kurtulmak. spor egzersiz yanında kür yapsam yararlı olur mu hızlandırır mı onu merak ediyorum. BU zamana kadar diyet de yapmadığım için bana farklı durumlar bunlar :) teşekkürler burada

Back