Göbek Düşüklüğü

berhunde

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
110
4
641
Antalya
sevgili arkadaşlar bu konuda gerçekten muzdaribim senelerdir çekiyorum.gitmediğim ne doktor kaldı nede kocakarı.doktorlar zaten göbek düşüklüğünü kesinlikle kabul etmiyorlar.en son çare kocakarı yöntemlerine başvurdum.gittiğim bayanlar hep göbeğimi düzeltirken nasıl acıyor sancı oluyor gerçekten kimseye rabbim böyle bir rahatsızlık vermesin.göbek düşüklüğünü artık bilmeyen yoktur.elimizle göbeğimize basınca kalp gibi atmıyorsa göbek düşüklüğüdür.tedavisi:aç karnına sırtüstü uzanırsın göbeğine bakacak olan eliyle göbeğini ovalıyor,ayağının topuğuyla göbeğine basıyor,en son yüzüstü yatıyorsun elinle ayağını tutmaya çalışıyorsun gerçekten zor bir şey.birde arkadaşlar göbek düşüklüğünden farklı eş çıkığı var.bunu göbek düşüklüğüyle karıştırıyorlar.göbeğine bastırınca kalp gibi atmıyorsa göbek düşüklüğü.kalp gibi birşiy atıyorsa göbeğimize bastırınca eş çıkığı(eşin çıkmış)denir.rabbim herkese şifa versin.

benimde göbeğim yerinde atmıyo hafif sola doğru bastırıyorum orda atıyor hiç dr gitmedim neden böyle oluyor acaba bilmiyorumkismile

Malesef bende bu dertten muzdaribim sürekli hale geldi benimkisi ve memleketten uzak oldugum için bana yardım edecek birinide bulamıyorum =( Biraz korksam,üzülsem ,stres olsam hemen göbeğim düşer sonra ugraş dur.Yemek yiyemem ağrım olur ve reflüm hat safhada olur =( acaba biri olmadan yani kendi başımıza bu durumu düzeltemezmiyiz ?? bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.....

Kızlar bende drlar gibi yanlış buluyordum bunu.ama eşim bi ara acayip bir bulantı çekiyordu ve sapsarı dolaşıyordu .dr bişey bulamadı.biz böbrek taşı herhalde yine derken.kayınpederim göçbeğin düşmüş olmasın dedi.ve bir kalemi aldı göbek deliğine yerleştirdi.çevirdi bıraktı..kalem eğer kendi kendine döner delikten kendini atarsa iyileşiyor dedi.ve gerçekten eşim daha o anda iyileşti..
Vallaha bunu görünce inanmamak mümkün deilmiş...

Benim göbeğimde çok hoplayıp zıpladığımda :) falan düşer. Biraz hareketli bi insanım ben :)

Aç karnına sert bir zemine sırt üstü yatırır annem beni, işaret parmağını göbek deliğime koyar ve cevirir. Off cok sancılı bir durum olur tabi. Beni yan çevirir ve bırakır. Yaptığı işlemden sonra rahatlarım ağım falan kalmaz.

bu durumu çeken arkdaşlar göbek düşüklüğünü nasıl bir tedavi yöntemi izlediniz?tecrübelerini paylaşırlarsa güzel olur.bu rahatsızlığı çeken arkadaşlarda bilgilenmiş olur.gerçekten zor bir durum.

kızlar yazılarınızı okudum aynı sıkıntı bendede mevcut.Denizliden yazıyorum buralarda tanıdığı olan varsa beni yönlendirebilirmi

Benim kızımında göbeyi düşmüş tu ben çektim aç karnına küçük parça gazete aldım. Su bardağa koydum kipritle gazeteyi yaktım göbekyine koydum ve göbek şiştı bolun gibi 3dk sonra aldım. Bardağı. Göbek deliğine parmakla baktımatıyordu 2 hafta oldu ağrısı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…