göbek düşmesi mi ?

sonbahar2810

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2014
371
202
Kızlar meraba üç gündür göbek düşmesi mi ne var ya onun gibi bi acı var göbeğimde.. nefes alıp verirken göbek deliğimden bir ağrı hissediyorum.. çözemedim fazla rahatsız etmiyo hani hareketimi kısıtlayacak kadar ama ilk defa böyle bu kadar uzun süren bi ağrım oldu merak ettim adlandıramıyorum inanın.. hani göbek deliğini çekerler falan ya bilenininz vardır onun gibi bişi heralde çünkü midem falanda bulanmıyo sadece bi ağrı

Aile hekimine gitseydiniz hemen, o size "saglikli" bilgi verirdi...

Bu ebem usulü işlere inanıyorum ben..
Bi arkadaşımda vardı o dediğiniz babannesi parmağıyla göbek deliğini çevirmek suretiyle düzeltiyordu
Olabilir bilen birine bi gösterin
Tabi önce bi doktora gidin bu son çare..

bizde bunu yapan vardı süpürge topuzuyla yapılıyo ama elektrik süpürgesi degil calı süpürgesimi ne deniyo sarı el süpürgesi ayahın hayava akldırıryosun biride süpürge topuzuzyla göbegine bastırıyo sonra hem ayaklarındna cekıyo havaya hemde göbegıne bastırıysun ama bilmeden yapma sen

Annemde oklavayla çevirdi dün yine geçmedi

Parmağıyla denesin oklavanın ayarı kaçarsa kötü olur
Bi de yaşlılara danışın bu işi yapanlar oluyo ya hani..
Çevirdiği yön filan önemli, öyle bilmeden yapmayın. Zaten ilk defa oluyormuş sizinki farklı bişey olabilir önce bi doktora gidin
Benim arkadaşın göbek bağını sıkı bağlamamış hemşireler doğduğu zaman o yüzdenmiş ve onun arada oluyordu

3 gün boyunca olunca gitmek lazım haklsıınz valla teşekkür ederim

Benim olmuştu doktora gittim. Kadın kapıyı kapattı senin göbeğin yukarı kaçmış dedi karnıma bastıra bastıra yerleştirdi göbeğimi sonra da ekledi 'tüm bunlar aramızda kalsın, babaannemden öğrendim, doktorlukla alakası yok kimse öğrenmesin dedi'
Bu devirde doktorlara da güven olmuyor arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…