- 7 Haziran 2014
- 371
- 202
-
- Konu Sahibi sonbahar2810
Bu ebem usulü işlere inanıyorum ben..
Bi arkadaşımda vardı o dediğiniz babannesi parmağıyla göbek deliğini çevirmek suretiyle düzeltiyordu
Olabilir bilen birine bi gösterin
Tabi önce bi doktora gidin bu son çare..
Gidicem tabiki ama hiç vaktim yok dayanamadım meraktan buraya yazıyım bi dedimAile hekimine gitseydiniz hemen, o size "saglikli" bilgi verirdi...
Annemde oklavayla çevirdi dün yine geçmediBu ebem usulü işlere inanıyorum ben..
Bi arkadaşımda vardı o dediğiniz babannesi parmağıyla göbek deliğini çevirmek suretiyle düzeltiyordu
Olabilir bilen birine bi gösterin
Tabi önce bi doktora gidin bu son çare..
Hiç duymamıştım haklı olabilrisnzbir de göbek fıtığı var ama istersen bi doktora görün
Gecmis olsun ama uc gun olmus, sagliginiz icin vakit ayirmak gerek. Allah korusun, iciniz rahat eder diye dedim. Hem aile hekimi mahallede oluyor, yakin, o açıdan.Gidicem tabiki ama hiç vaktim yok dayanamadım meraktan buraya yazıyım bi dedim
Çok haklısınız okul saatlerim o kadar ters ki acile gidicem olmadı yarında devam ederseGecmis olsun ama uc gun olmus, sagliginiz icin vakit ayirmak gerek. Allah korusun, iciniz rahat eder diye dedim. Hem aile hekimi mahallede oluyor, yakin, o açıdan.
Annemde oklavayla çevirdi dün yine geçmedi
3 gün boyunca olunca gitmek lazım haklsıınz valla teşekkür ederimParmağıyla denesin oklavanın ayarı kaçarsa kötü olur
Bi de yaşlılara danışın bu işi yapanlar oluyo ya hani..
Çevirdiği yön filan önemli, öyle bilmeden yapmayın. Zaten ilk defa oluyormuş sizinki farklı bişey olabilir önce bi doktora gidin
Benim arkadaşın göbek bağını sıkı bağlamamış hemşireler doğduğu zaman o yüzdenmiş ve onun arada oluyordu
Tövbe bismillahAnnemde oklavayla çevirdi dün yine geçmedi
Hahahah bende yazarken KoptumTövbe bismillahoklaviyi nereden ....çevirdi
Valla ilk defa duydum oklavayiHahahah bende yazarken KoptumDeliğe koydu hafifçe çevirdi bekledi sonra bıraktı