Malesef öyle canim interneten bak var bizde basimiza gelmeyene kadar bilmiyrduk cok üzülüyoruz ;((O ne demek göbek düşmesi nasıl bi şey ? İlk defa duydum ama doktorlar anlamıyor diyosunuz bilimsel bi şey değil o zaman . Rahmi oynayanları okudum burda ebe tarzı kadınlara gidip masaj yaptırıyorlarmış sonra hamile kalıyolarmış ilginç .ama göbek düşmesi hiç duymadım .
Tip dilinde göbek düşmesi yoktur normade göbek düşmesi söyle göbek deliginize ac karnina bastirn kalp gibi atmasi lazim. Atiyorsa göbek yerinde atmiyoraa düşmüş demektir. Kuzenimin hic atmiyoO ne demek göbek düşmesi nasıl bi şey ? İlk defa duydum ama doktorlar anlamıyor diyosunuz bilimsel bi şey değil o zaman . Rahmi oynayanları okudum burda ebe tarzı kadınlara gidip masaj yaptırıyorlarmış sonra hamile kalıyolarmış ilginç .ama göbek düşmesi hiç duymadım .
Allah yardımcısı olsun kuzeninizin en hayırlı zamanda kucağı dolsun başka ne diyebilirim ki ...Malesef öyle canim interneten bak var bizde basimiza gelmeyene kadar bilmiyrduk cok üzülüyoruz ;((
Amin allah razi olsun sizden deAllah yardımcısı olsun kuzeninizin en hayırlı zamanda kucağı dolsun başka ne diyebilirim ki ...
Konu ile ilgili bilgim yok ama çok geçmiş olsun, peki karın fıtığıyla alakalı olabilir mi yaşadığı durum veya herhangi bir operasyonla düzeltilemez mi?Kizlar kuzenim icin yaziyorum. Kuzenimin çocuğu olmuyor. Ilk çocuğu oldu 3 aylikken karninada ölmüş. Kürtaj olmak.zorunda kaldi. (Rabbim kimsenin başına vermesin.) Ondan sonra çocuğu birtürlü olmadi. Özel hastahanede 2 yıldır tedavi görüyor. Aşılama yumurta çatlama derken doktor yumurtalarında sorun yok diyormus simdi. Tüp bebeğe başvuru yapicaklar simdi. Simdi sorum şu kuzenimin surekli gobegi düşüyor ve çocuk ondan olmuyrmus. Doktorlar bunu anlamiyorlar. Göbeği yerine koysada ertesi gün yine düşüyor psikolojisi bozulmus durumda. Ne olur bilen bu sorunu yasayan biri varsa söylesin yani göbek yerine girse düşüyor tekrar ne yapmasi gerekiyor düşmemesi icin.
Yok fıtık sanmıyorum. Öyle göbek düşünce rahmi sıkıştırıyor o yuzden çocuk tutmuyor. Tedavi oldu okadar doktor bile diyor olmasi lazim aslında amaKonu ile ilgili bilgim yok ama çok geçmiş olsun, peki karın fıtığıyla alakalı olabilir mi yaşadığı durum veya herhangi bir operasyonla düzeltilemez mi?
Allah şifasını versin ne denir ki, onun kudretinden ümit kesilmez.Yok fıtık sanmıyorum. Öyle göbek düşünce rahmi sıkıştırıyor o yuzden çocuk tutmuyor. Tedavi oldu okadar doktor bile diyor olmasi lazim aslında ama
Oyle Rabbim ne veriyorsa hayirlisini versin diyoruz bizde. Vardır bi bildigiAllah şifasını versin ne denir ki, onun kudretinden ümit kesilmez.