Göbek düşmesi, göbek kayması acil

ebruozturk38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
31
3
86
32
merhaba göbek düşmesi ile konuyı gördüm benimde galiba göbeğim düştü 7 aydır sürekli bulantım var ishalim var 1 ay önce göbeğin düşmüş olabilir dediler daha önce yaşayanlar varmı bu göbek düşmesi bulantı yaparmı sürekli yerine gelene kadar nasıl çözücez bunu

Göbek düşmesi çok daha farklı diye biliyorum. Öyle 7 ay dayanabileceğiniz bişey değil. Arkadaşımda olmuştu feci kıvranıyordu 24 saat içinde de çözdüler. Çözümü eskiler biliyor benim çok bir bilgim Yok. Ama gitmediyseniz acilen dahiliye veya gastroenterolojiye gidin Allah korusun altından ciddi bişey çıkabilir. Geçmiş olsun

Göbek kayması düşmesi diye bilinir mide agrısına benzer çok şiddetlidir gündem güne artar. Yemek yedikten sonra artar zonklayıcı batıcı degıldir devamlı bir agrıdır. Karnımız acıkınca midemiz yanarya ona benziyor. Küçükken olmuştu ankaraya sevketmişlerdi nedenini bulamamışlardı komşumuz yaşlı bikadın balla ovdu özel bi yöntemi var bal yapışkan oldugu için her elini çektiğinde içim dışım oynamıştı kusmustum. Bardak kapatmıştı göbegimi çekmişti bardak sonra acmıştı. Parmagınızı göbek delıgınıze bastırın yerde sırtustu düz yatarken ortada atmıyosa kaymıştır. Parmagınızı bastıgınız nerde atıyosa göbegınız ordadır. Ordan delıge dogru ovarak çekmişti . Bide göbek deligine parmagını basıp dolayıp çekmişti öyle yerine geldi. Arada bir kayıyo artık ustası oldum kendi kendime çekiyorum . Ojeyi alıyorum göbek deligine oje kapagının oldugu kısmı bastırıyorum. Kıvırıyorum cevredeki etler dolanınca çekiyoyorum dolayıp cekiyorum . Yerınde atmaya baslayınca duruyorum 15 dakıkada püf noktasını buldum deneyerek yerıne gelıyo. Allah kimsenın basına vermesin kayan hamile bile kalamıyomuş . Yazanları görünce uzuldum faydam dokunsun dedim .

Bide göbek dusmesi oyle bir hafta dayanılacak bir agrı degıl göbek ne tarafa kayarsa iltihaplanma yapıyor. Sıkışıklıktan dolayı bagırsak tıkanıklı bıle yapıyomuş . Tuvalete çıkamıyosuz bi şişkinlik oluyo gunden gune bıkac gun ıcınde duzelmesi lazım asla kendiliğinden duzelmez yasayan bilir kocakarılar tedavi ediyor. Yasayan bunu bılen eskitoprak nesili tukeniyor. Beni duzelten kadın ölmüştür. O derece yanı vahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…